Sport

Gheorghe Mustață reaprinde scandalul cu Mihai Stoica. Motivul pentru care „MM și-a pus toți suporterii în cap”

Se reaprinde disputa dintre Mihai Stoica și Peluza Nord. Gheorghe Mustață îl acuză pe managerul general al FCSB-ului că încearcă să alunge fanii de la stadion.
05.01.2022 | 18:28
Gheorghe Mustata reaprinde scandalul cu Mihai Stoica Motivul pentru care MM sia pus toti suporterii in cap
ADVERTISEMENT

Deși gestul lui Mihai Stoica de la finalul derby-ului cu Rapid – când a urcat în tribună și a sărbătorit victoria alături de ultrași, chiar lângă Gheorghe Mustață – părea să însemne că războiul s-a încheiat definitiv, cele două părți sunt acum din nou la cuțite. Asta după ce managerul a afirmat răspicat că FCSB nu ține neapărat să-și dispute meciurile de „acasă” pe Stadionul Steaua.

Peluza Nord nu îl iartă pe Mihai Stoica. Scandalul, reaprins la scurt timp după împăcare

Ghencea nu mai e ce a fost, dar nici echipa asta nu mai este ce a fost. Nu-i mai interesează (n.r. să joace în Ghencea), dar, la ce am aflat, e de frica celor de la Sud. E o nouă dovadă că pe ei nu-i mai interesează ce vor suporterii.

ADVERTISEMENT

Noi vrem campionatul și să jucăm în Ghencea, iar MM a răspuns la amândouă. Cu Rapid și Dinamo jucăm pe Arena Națională pentru că vin proștii ăia mulți, pe care acum uite cum îi batjocoresc, iar la meciurile mici vin mai puțin proști”, a răbufnit liderul Peluzei Nord, la Radio Sport 1.

Ultrașii au decis să nu mai încurajeze echipa în timpul meciurilor: „O să mergem și noi să stăm frumos pe scaune”

Afirmațiile făcute de Mihai Stoica i-au înfuriat atât de tare pe suporterii vicecampioanei încât au decis să protesteze direct pe stadion. Cu alte cuvinte, aceștia vor lua parte la meciuri, însă doar ca simpli spectatori, fără să-i mai încurajeze pe Tănase și compania.

ADVERTISEMENT

Reacțiile noastre vor fi la stadion, frumos, unde avem dreptul să cântăm ce vrem, să afișăm mesaje legale. Dacă tot nu se vrea titlul, nimic, o să mergem și noi să stăm frumos pe scaune, să vedem meciul ca orice om.

Dacă Meme vrea să întărâte suporterii, ce să fac eu? Primesc sute de mesaje contra lui. Noi luptăm de atâta timp și să ajungem să vedem ce face conducerea… Pentru noi, este un atac la adresa suporterilor. Am rămas blocat.

ADVERTISEMENT

Probabil vor să ne provoace, iar după reacțiile noastre să spună că suntem vinovați de pierderea campionatului. Dacă îi interesa de noi, măcar o spunea altfel.

După meciul cu Rapid, de ce a mai venit lângă noi și apoi a spus că nu-l interesează ce spun suporterii? Am să-l sun să lămurim totul, pentru că, atunci când a urcat lângă noi, l-am simțit ca pe vremuri. Ceva s-a schimbat între timp”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Declarația care i-a înfuriat pe ultrași: „Nu ne dorim neapărat să jucăm pe stadionul Steaua”

Chestionat cu privire la șansele ca FCSB să-și dispute în Ghencea meciurile considerate pe teren propriu, Mihai Stoica a dezvăluit că acest stadion – pe care acum evoluează CSA Steaua, echipă aflată în eșalonul secund – nu-i mai trezește emoții, cum se întâmpla în trecut și chiar a indicat drept principală variantă o altă arenă din Capitală.

Mama mea stă lângă stadionul Steaua, dar nu îmi zice nimic. Nu tresar când trec pe acolo. Nu are nimic de a face cu ce a fost… Nu ne dorim neapărat să jucăm acolo.

Cred că nu vom juca. Eu as vrea sa jucăm meciurile care nu au interes mare pe stadionul de la Arc. Iar cele cu mare interes pe Arena Naţională”, a spus managerul general al vicecampioanei la Telekom Sport, spre indignarea suporterilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,47 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT