Fanatik Show

Gigi Mulţescu îl MITRALIAZĂ pe Mureşan: “Nici acum nu îmi revin din ŞOC!”

Antrenorul Petrolului, Gheorghe Mulţescu s-a declarat şocat de faptul că mijlocaşul lui ASA Tîrgu Mureş, Gabi Mureşan, a fost iertat de cele 16 etape de suspendare pentru cotul aplicat lui...
17.11.2014 | 19:18
Gigi Multescu il MITRALIAZA pe Muresan Nici acum nu imi revin din SOC
ADVERTISEMENT

Antrenorul Petrolului, Gheorghe Mulţescu s-a declarat şocat de faptul că mijlocaşul lui ASA Tîrgu Mureş, Gabi Mureşan, a fost iertat de cele 16 etape de suspendare pentru cotul aplicat lui Rusescu. Comisia de Recurs a decis că Mureşan nu trebuie să stea nici o etapă pe bară:

” E incredibil aşa ceva. Comisia ar trebui dizolvată cînd dă o astfel de decizie. Nici acum nu îmi revin din şoc. Cîte accidentări a făcut acest jucător, cîte roşii au luat şi scapă năvătămat. Urmează să joace cu noi şi mă deranjează că e un agresor pe teren. Eu l-am văzut încă de pe vremea în care eram la Sportul, e agresiv, intră la rupere, nu e o întîmplare.

ADVERTISEMENT

Sînt încă prea rezervat, să nu zic mai mult. Dacă ar fi după mine, nu are ce căuta pe terenul de fotbal. Dacă l-aş antrena pe Mureşan, nu ar prinde echipa. Nu am înţeles ce caută două doamne la Comisia de Recurs, ce înţeleg ele? Există şi spiritul regulamentului, nu doar litera regulamentului. Băiatul ăla, săracul, de echipă naţională vede dublu şi acum după cîte am citit.

Mă gîndeam dacă doamnele sînt soţii, cum s-ar simţi dacă s-ar întîmpla o astfel de agresiune asupra soţului sau copilului. Este tolerat unul care distruge spectacolul. Oameni care pot să rămînă infirmi. Nu e nimic de spus “, a declarat Mulţescu la FANATIK SHOW pe LOOK TV.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al Petrolului este cu ASA Tîrgu Mureş, duminică de la ora 20:30. Gabi Mureşan va putea evolua în acest meci după ce Comisia de Recurs i-a şters suspendarea de 16 etape.

 

 

Tags: