Sport

Gheorghe Mustață a anunțat câți fani din Peluza Nord merg la CFR Cluj – FCSB: ”Am primit cereri și din alte orașe”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a anunțat că toate biletele primite pentru derby-ul CFR Cluj - FCSB s-au epuizat, astfel că elevii lui Toni Petrea vor avea parte de o susținere importantă.
17.04.2022 | 13:04
Gheorghe Mustata a anuntat cati fani din Peluza Nord merg la CFR Cluj  FCSB Am primit cereri si din alte orase
Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a anunțat că toate biletele primite pentru derby-ul CFR Cluj - FCSB s-au epuizat, astfel că elevii lui Toni Petrea vor avea parte de o susținere importantă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” n-au nicio victorie în play-off pe terenul ardelenilor, iar ultima victorie în Gruia a fost obținută în urmă cu opt ani, când echipa era condusă de pe bancă de Costel Gâlcă.

Peluza Nord, condusă de Gheorghe Mustață, prezență importantă la CFR Cluj – FCSB

Partida CFR Cluj – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, de la ora 20:30, iar Gheorghe Mustață anunță o prezență impresionantă a suporterilor din Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

”Suntem 350 de fani din București, restul biletelor au mers către suporteri din țară, pentru că am primit multe cereri. Avem 820 de bilete, s-au dat toate”, a declarat liderul galeriei vicecampioanei României, la Pro Arena.

Mustață speră în continuare ca FCSB va putea evolua în viitorul apropiat pe noul stadion din Ghencea: ”Oriunde joacă Steaua (n.r. – FCSB) se umple stadionul. Eu și dacă aș pleca singur din București, când ajung acolo aș avea lângă mine 2-3.000 de oameni.

ADVERTISEMENT

Dacă ne dau voie să jucăm în casa noastră din Ghencea am fi 15-20.000 la fiecare meci. Noi insistăm la Gigi Becali să facă acea cerere să jucăm acolo. Așteptăm să vedem, noi sperăm să jucăm acolo. Mi se pare corect ca pe acel stadion făcut din bani publici să joace toată lumea”.

Mustață, încredere totală în Istvan Kovacs

Gheorghe Mustață este convins că Istvan Kovacs va conduce corect întâlnirea din Gruia, în ciuda temerilor arătate de managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, care consideră că stilul de arbitraj al acestuia nu se potrivește cu jucătorii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Este o teamă a oamenilor că Istvan Kovacs trage acolo unde îi e locul. Eu sunt optimist că omul își va face treaba și cel mai bun va câștiga”, a mai spus liderul Peluzei Nord.

Surprinzător, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Istvan Kovacs, este de acord cu delegarea acestuia la întâlnirea cu CFR Cluj, însă l-a avertizat pe ”centralul” din Carei că nu mai are nicio scuză dacă va greși.

ADVERTISEMENT

Patronul ”roș-albaștrilor” a vorbit în termeni duri despre Cristi Balaj, după ce și-a aminitit de procesul pe care acesta i l-a intentat în urmă cu 18 ani. Președintele lui CFR Cluj nu i-a rămas dator lui Becali și, în exclusivitate pentru FANATIK, i-a dat un răspuns acid.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,70 este cota pentru „șansă dublă: x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT