Sport

Gheorghe Mustață, acuze dure după CFR Cluj – FCSB 4-1: „Nu mi-a venit să cred așa ceva!”. Video exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a lansat acuzații dure la adresa celor de la CFR Cluj, după înfrângerea suferită de roș-albaștri în fața ardelenilor, scor 1-4.
31.08.2021 | 17:44
Gheorghe Mustata acuze dure dupa CFR Cluj  FCSB 41 Nu mia venit sa cred asa ceva Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a fost învinsă de CFR Cluj fără drept de apel, scor 1-4, în etapa 7 de Liga 1. Pe tot parcursul meciului, jucătorii au fost îngreunați de o ploaie torențială.

Gheorghe Mustață, acuze dure după CFR Cluj – FCSB 4-1

Gheorghe Mustață acuză faptul că, la pauza meciului din Gruia, oamenii, care trebuiau să evacueze apa de pe teren, duceau apa către careul celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Fiecare își face strategia, dar e urât ce au făcut la pauză. Au dat apa de pe jumătatea de teren în care atacau, iar, la mijlocul terenului, o împingeau spre careul de 16 metri, unde ataca Steaua. Urât!

Nu mi-a venit să cred așa ceva. Luau apa din părțile laterale și o duceau înspre mijloc, ca să vezi și tu fair-play. E urât să faci așa ceva”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Am stat într-o ploaie torențială!”

Cât despre înfrângerea suferită de FCSB, în Gruia, Gheorghe Mustață s-a arătat foarte dezamăgit, însă susține că Edi Iordănescu și jucătorii trebuie încurajați, deoarece urmează derby-ul cu Dinamo.

„N-ai ce să mai vorbești. Nu mai ai cuvinte. Păcat, pentru că au venit suporteri din toată țara. Am stat într-o ploaie torențială, pentru a vedea câteva greșeli făcute de un jucător.

ADVERTISEMENT

O să trecem și peste asta, vine meciul cu Dinamo și trebuie să ne pregătim. Trebuie să fim alături de Edi Iordănescu, de echipă și să trecem peste aceste meciuri, care au lăsat de dorit”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Pentru CFR Cluj, au marcat Omrani, Sigurjonsson, Deac și Alibec. În timp ce unicul gol al FCSB-ului a fost semnat de Stoica.

ADVERTISEMENT

În prezent, FCSB se află pe locul 8 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după șapte meciuri jucate.

Derby-ul FCSB – Dinamo este programat pentru duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,90 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT