Sport

Gheorghe Mustață, acuze grave după Voluntari – FCSB 2-2: „Totul a fost premeditat”. Cine sunt oamenii despre care spune că au făcut jocurile. Exclusiv

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, consideră că FCSB a fost sabotată de CFR Cluj și de arbitri în drumul spre primul titlu după șapte ani în Casa Pariurilor Liga 1.
15.05.2022 | 16:17
Gheorghe Mustata acuze grave dupa Voluntari  FCSB 22 Totul a fost premeditat Cine sunt oamenii despre care spune ca au facut jocurile Exclusiv
FCSB e la un punct de CFR Cluj, înainte de meciul feroviarilor cu Universitatea Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a fost oprită de FC Voluntari în drumul spre titlu, deși partida nu mai avea nicio miză pentru ilfoveni, care se pregătesc de finala Cupei României, iar Gheorghe Mustață a declarat pentru FANATIK că e convins că au avut primă promisă de la CFR Cluj.

Gheorghe Mustață e sigur: „Normal că au avut primă de la CFR! Altfel cum se motivau? Să îl întrebe pe Bălănescu”

Gigi Becali a declarat la finalul partidei cu Voluntari că jucătorii lui Liviu Ciobotariu au avut promisă o primă de 3.000 de euro pentru a o încurca pe FCSB, iar Gheorghe Mustață continuă acest discurs și e de părere că arbitrii au fost și ei implicați.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere totul a fost premeditat. Am văzut faza și tușierul era direct pe linie. Putea să ridice steagul clar, nici nu se pune în discuție! E foarte clar! E exact pe linie cu fundașul și atacantul. Se vede clar tricoul albastru în fața celui roșu. Ce să le mai faci la ăștia? Poimâine sunt promovați la UEFA, peste tot”, a declarat liderul galeriei FCSB, în exclusivitate pentru FANATIK.

Gheorghe Mustață e de părere că Bogdan Bălănescu, fostul președinte al lui Dinamo, actualmente la Voluntari, a fost cel care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a opri FCSB din drumul spre titlu: „Normal că au avut primă promisă de la CFR. Altfel cum se motivau? Așa, degeaba? Când ei trebuiau să se menajeze pentru finala Cupei. Să îl întrebe pe Bălănescu de primă! Din ce am înțeles eu, primarul nu știe, pentru că e plecat din țară”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, dezvăluiri-șoc: „Cristi Balaj l-a sunat pe Bălănescu înainte de meci”

Gheorghe Mustață a mai declarat că președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj l-ar fi sunat pe Bogdan Bălănescu înainte de meciul cu FCSB, iar liderul Peluzei Nord va încerca să scoată la iveală acest lucru și să aducă dovezile în atenția opiniei publice: „Să îl întrebe pe domnul Bălănescu dacă e adevărat. Și așa, cum vine Pandele, cred că îl aruncă pe hol! Bălănescu a făcut toate cărțile. Nu ați văzut ce se bucură?

O să aflu eu dacă e adevărat și o să dau eu informația. Dacă ieri dimineață a fost sunat de domnul Balaj?! Noi așa am auzit. Se aud lucrurile astea”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață nu înțelege de ce FC Voluntari a fost atât de motivată cu FCSB: „Parcă zici că ei luau campionatul!”

Gheorghe Mustață nu are nicio explicație pentru jocul celor de la FC Voluntari, care peste doar câteva zile vor juca finala Cupei României, iar în urma meciului cu FCSB au pierdut axul central al defensivei: „Parcă ziceai că ei luau campionatul! Asta este! Când au văzut că nu pot să o mai bage în poartă, trebuia să o comită un arbitru! O să ne trezim cu tușierul Avram propus la Campionatul European de grecul ăsta, cine o mai fi și ăsta!”.

În final, șeful galeriei FCSB a ținut să transmită un mesaj de mobilizare pentru jucători și pentru suporteri, iar Peluza Nord va fi prezentă la Buzău indiferent ce se va întâmpla la meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova: „Am un mesaj pentru echipa noastră. Peluza Nord va fi alături de ei indiferent ce se va întâmpla și vom fi la Buzău în număr foarte mare! Toată lumea alături de echipă, indiferent ce se întâmplă. Cred că oricine poate încurca CFR-ul, mai ales când se joacă cu ambiții și plătiți. Va fi stadionul plin chiar dacă nu se va mai juca cu titlul pe masă. Să vină alături de echipă dacă stelismul e în sânge.

ADVERTISEMENT

Dacă se întâmplă și la ei ce s-a întâmplat la noi, dar nu se întâmplă, poate vom juca cu titlul pe masă. Asta e țara în care trăim! Nu vreau să vorbim acum de antrenori, de Petrea sau de Reghe. Vom vedea la finalul campionatului ce se va întâmpla”, a declarat liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 3 puncte o mai separă pe CFR Cluj de al cincilea titlu consecutiv din Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT