Sport

Anunț surpriză despre CSA Steaua: „Am curajul să spun că într-un an acea echipă dispare!”

Gheorghe Mustață a declarat că va scoate zeci de mii de fani ai lui FCSB în stradă dacă va fi schimbată legea ce i-ar permite Stelei să promoveze în Liga 1.
29.09.2022 | 17:17
Anunt surpriza despre CSA Steaua Am curajul sa spun ca intrun an acea echipa dispare
Gheorghe Mustață a făcut câteva afirmații grele cu privire la viitorul clubului Steaua din liga secundă. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a intervenit astăzi la Realitatea Sportivă, unde a făcut câteva afirmații cu mare greutate.

Mustață: “Într-un an, CSA Steaua dispare”

“Am curaj să vă spun ceva în direct. Dacă secția de fotbal a clubului CSA promovează în următorii doi ani, nu mai calc în Peluză. Mă retrag definitiv.

ADVERTISEMENT

Sursele mele îmi spun că următorii doi ani nu vor putea promova. Mai mult decât atât. Am curajul să spun că foarte posibil, într-un an, acea echipă dispare”, a declarat Mustață.

El a spus că este gata să scoată în stradă zeci de mii de fani ai lui FCSB în cazul în care va fi schimbată legea prin care i s-ar permite echipei de fotbal a CSA Steaua să promoveze în SuperLiga României.

ADVERTISEMENT

“Să vedem ce vor alege mai marii”

“Am aflat că se fac eforturi la cel mai înalt nivel să se schimbe legea în favoarea CSA Steaua, dar asta nu cred că se poate întâmpla.

Dacă totuși vor schimba legea pentru ca Armata să promoveze, suntem pregătiți să scoatem zeci de mii de oameni în stradă. Vom demonstra și noi. Să vedem ce vor alege mai marii. Să favorizeze o mie sau să nu își pună în cap sute de mii”, a mai afirmat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord a dezvăluit și unele mutări importante la nivelul conducerii CSA Steaua.

“Noul președinte de la CSA va fi intangibil”

“La CSA, se fac schimbări mari. Domnul Bichir nu vrea să rămână, iar cine vine va fi intangibil. Nu vor mai putea intra cei trei-patru suporteri peste ei în Minister, să pună presiune”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Acesta se pregătește de primul meci al lui FCSB după pauza internațională: duminică, echipa lui Nicolae Dică o va înfrunta pe FC Argeș, pe Arena Națională, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT