Fotbal intern

Gheorghe Mustață, amenințări către jucătorii și staff-ul FCSB-ului: „De azi va fi Jihad! Ne-am săturat”

03.05.2021 | 19:40
Gheorghe Mustata amenintari catre jucatorii si stafful FCSBului De azi va fi Jihad Neam saturat
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul de galerie al FCSB-ului, este categoric în ceea ce privește lupta la titlu, iar acesta le-a transmis un mesaj clar jucătorilor, dar și staff-ului „roș-albaștrilor”.

Mustață nu mai acceptă ca FCSB să piardă titlul de campioană și în acest sezon, mai ales că echipa lui Toni Petrea a fost lider până de curând, iar șeful galeriei vrea o victorie împotriva rivalilor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ultrașii FCSB-ului au afișat mai multe mesaje războinice la adresa jucătorilor, iar deviza este una singură: totul sau nimic pentru titlul din Liga 1.

Gheorghe Mustață, avertisment pentru jucătorii și staff-ul FCSB-ului

Gheorghe Mustață, liderul de galerie al FCSB-ului, a vorbit despre duelul cu CFR Cluj și are un mesaj clar pentru jucători și staff-ul echipei: Oamenii s-au săturat. La condițiile pe care le au ei acolo, noi nu simți că ei sunt alături de noi, deși noi suntem alături de jucători. Ne tratează cu o nonșalanță… Și Petrea a zis că nu e nicio problemă dacă se pierde campionatul!

ADVERTISEMENT

Aoleu! Va fi o problemă. Suporterii au ajuns la saturație. Am văzut că se cumpără jucători, dar nu se dăruiește nimeni. Noi nu mai acceptăm să pierdem campionatul”.

„Nu ne-am văzut cu jucătorii, dar dacă vor pierde diseară cred că ne vom întâlni cu ei. Suporterii nu mai acceptă nimic. Să pierzi campionatul al șaselea an la rând, nu mai acceptăm. Noi le-am spus că suntem alături de ei, le-am și demonstrat. Să ne demonstreze și ei nouă că merită să poarte tricoul Stelei”, a spus Gigi Mustață pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„De azi va fi Jihad!”

„Noi ne-am săturat. Vrem campionatul indiscutabil. Nu suntem niște glugi de coceni. Să înțeleagă mesajele alea dacă vor să le înțeleagă. Jucătorii sunt plătiți la zi, nu se poate să-ți bați joc de suporteri. Oamenii nu mai rezistă, eu nu mai rezist. Nu vor să înțeleagă că aici este Steaua…

Când îmbracă tricoul ăla, trebuie să-și dea viața pe teren. Nordul s-a întors acasă, nu mai e cum era odată. De azi îi vom face să înțeleagă că aici este Steaua.

ADVERTISEMENT

Nici Reghecampf n-a prins condiții cum sunt acum la Steaua. Se cheltuie sute de milioane pe ei și pe ei îi doare la adidași de noi. Nu o să-i mai doară, că de azi va fi Jihad. Noi suntem lângă ei, dar dacă nu iau campionatul, să uite de Steaua”, a continuat Gheorghe Mustață.

„Noi nu vrem să ne băgăm la echipă. Să răspundă cine l-a adus pe Vukusic. Dacă nu joacă înseamnă că n-are valoare de Steaua”, a mai spus Gigi Mustață.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,18 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT