Fotbal intern

Gheorghe Mustață, amenințări pentru jucători: ”Mai bine să își pună ghetele în cui sau să plece în altă parte”

10.07.2020 | 22:29
Gheorghe Mustata amenintari pentru jucatori Mai bine sa isi puna ghetele in cui sau sa plece in alta parte
ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, i-a amenințat pe jucătorii echipei FCSB înaintea derby-ul cu Universitatea Craiova, din etapa a șaptea a play-off-ului.

Șeful galeriei roș-albastre a anunțat că suporterii nu vor mai merge la baza sportivă din Berceni să îi încurajeze pe jucători, așa cum s-a întâmplat înaintea meciului cu Dinamo din februarie.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a dezvăluit că fanii sunt supărați pe atitudinea fotbaliștilor lui Gigi Becali și a fixat obiectivele FCSB-ului pentru sezonul viitor.

Jucătorii FCSB-ului amenințați de Gheorghe Mustață

”Noi am luat decizia să nu mai mergem la bază să îi susținem. Ei trebuie să ne merite pe noi. Noi am fost lângă ei și au văzut cum e. Acum trebuie să depindă și de ei. Dacă ei fac greșeli, anul ăsta să spunem că e compromis, dar de anul viitor e groasă rău de tot”, au fost amenințările lui Gheorghe Mustață pentru jucătorii FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

”Cine nu joacă fotbal, mai bine să își pună ghetele în cui sau să plece în altă parte. În momentul în care am simțit că e nonșalanță pe teren și bătaie de joc, vă asigur că nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat până acum”, a continuat el.

”Trebuie să înțeleagă, dacă anul viitor nu ne ducem pe event și nu luăm campionatul și cupa nu știu… dacă vor, să întrebe ce înseamnă să alerge pe câmp, să îi întrebe pe Nicoliță și Paraschiv ce s-a întâmplat când ne-am supărat”, a mai spus Mustață pe un canal de Youtube.

ADVERTISEMENT

”Dacă se întâmplă ceva greșit, nu îi văd bine. Așa că mai bine ar face să își dea viața pe teren. Îi vom sprijini și îi vom încuraja până în ultimul minut, dar dacă după ultimul minut e groasă, e problema lor”, a încheiat liderul Peluzei Nord.

Universitatea Craiova a primit o veste minunată înainte de duelul cu FCSB, și anume că derby-ul va fi arbitrat de Marcel Bârsan, așa cum a anunțat FANATIK. Tot Marcel Bârsan a condus derby-ul la care oltenii s-au impus în fața FCSB-ului, singura victorie de altfel a Craiovei în fața vicecampioanei României. Partida din 2018 s-a jucat după decesul lui Ilie Balaci.

ADVERTISEMENT

Este un meci interesant și prin prisma faptului că Gigi Becali le poate pune o piedică oltenilor, după ce în urmă cu trei ani Univeersitatea Craiova a foslosit juniorii la o partidă cu FC Viitorul, iar trupa lui Gică Hagi a cștigat atunci titlul în dauna ”roș-albaștrilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 4,35 este cota pentru „oaspeții câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT