Sport

Gheorghe Mustaţă, amintiri din perioada petrecută în închisoare: „E greu să stai la geam și să îți vezi copilul și să nu poți să-l iei în brațe”. Video

Gheorghe Mustață a depănat mai multe amintiri din perioada pe care a petrecut-o în închisoare, povestind cât de greu i-a fost să nu își poată strânge copiii în brațe.
12.08.2022 | 21:49
Gheorghe Mustata amintiri din perioada petrecuta in inchisoare E greu sa stai la geam si sa iti vezi copilul si sa nu poti sal iei in brate Video
Gheorghe Mustaţă, amintiri din perioada petrecută în închisoare. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB-ului și-a amintit și de momentele în care a fost coleg de celulă cu MM Stoica, Gică Popescu sau George Copos.

Gheorghe Mustaţă, amintiri din perioada petrecută în închisoare

Gheorghe Mustață, liderul de galerie al FCSB-ului, și-a adus aminte de perioada petrecută în închisoare, când a fost coleg de celulă cu mai mulți oameni de fotbal. Acesta a explicat și de unde vine denumirea de „Clanul Sportivilor”:

ADVERTISEMENT

„Denumirea de Clanul Sportivilor…majoritatea dintre noi eram sportivi de performanță. Ca să înțeleagă toată lumea, nu a existat lider al Clanului Sportivilor.

Noi am fost crescuți împreună, dacă tu stai la etajul trei și eu la etajul șapte. Am crescut de mici și dacă văd că dă cineva în tine, sar în apărarea ta.

ADVERTISEMENT

Ce mafie să fie la noi? Dacă la noi e mafie, ce să mai vorbim despre Italia. E o prietenie formată. Eu sunt prieten și cu Cămătarii și cu Caranii, dar asta nu înseamnă că vin cu ei. Eu sunt prieten cu toată lumea. Acum nu mai merge cu smardoiala.

N-am zis niciodată că nu mai pot. M-am rugat să mă țină Dumnezeu să ies din încurcătura asta. Am stat șase ani la închisoare.

ADVERTISEMENT

Când am auzit sentința la început de 13 ani, mă și gândeam, am dus atâtea, nu o duc și pe asta? E greu să stai la geam și să îți vezi copilul și să nu poți să-l iei în brațe”.

„Gică Popescu, MM și cu Copos au fost cu mine. Când îl vedeam pe Gică Popescu mi se rupea sufletul. Gică a avut și atunci problema cu taică-său.

ADVERTISEMENT

Cu MM vorbeam, sunt prieten cu MM. Problema era că nu îți vedeai copiii, era vorba despre suferință”, a mai spus Gheorghe Mustață, la emisiunea „Fiță cu Adiță”.

„Prima carte a lui Gică Popescu e la mine!”

Gheorghe Mustață a continuat și a vorbit despre prima carte scoasă de Gică Popescu, pe care i-a cerut-o în închisoare: „Prima carte a lui Gică Popescu e la mine.

I-am și spus că prima carte pe care o scoate, să o semneze și să mi-o dea mie. Sfatul cel mai bun e ca ei înainte de a face ceva să se oprească și să se gândească de zece ori mai bine”.

„Musti” și-a adus aminte și de Gheorghe Ștefan „Pinalti”, fostul primar al municipiului Piatra Neamț, despre care a spus că juca foarte bine tenis de picior:

„Poate se supără pe mine, poate nu, dar îi trece. Băi, juca martalogul ăsta tenis de picior, ceva ce n-ai văzut. Să știi că ajuta mult deținuții, le băga bani în cont, le cumpăra țigări”.

ADVERTISEMENT