Sport

Gheorghe Mustață, anunț incendiar despre CSA Steaua: ”În 2-3 zile totul o să bubuie”

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, continuă duelul cu rivalii de la CSA Steaua și anunță că în zilele următoare vor apărea informații explozive.
24.08.2021 | 12:10
Gheorghe Mustata anunt incendiar despre CSA Steaua In 23 zile totul o sa bubuie
Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, continuă duelul cu rivalii de la CSA Steaua și anunță că în zilele următoare vor apărea informații explozive. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cele două cluburi își dispută în instanță palmaresul, culorile și sigla fostei echipei Steaua București, iar disputele au depășit de multe ori limitele bunului simț.

Ultima ironie a venit din partea grupării din Liga 2, la scurt timp după ce FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, informații incredibile de la CSA Steaua

Liderul ultrașilor din Peluza Nord, Gheorghe Mustață, a replicat și a dezvăluit că CSA Steaua stă pe un butoi cu pulbere și în câteva zile se vor întâmpla lucruri care vor afecta grav mersul lucrurilor la formația din Liga 2.

”Din ceea ce am auzit, în două sau trei zile, la CSA explodează bombe atomice. Miu și Ogăraru sunt în mare pericol. În timp ce unora le-au fost desființate echipele de juniori, lor le-a fost mărit salariu.

ADVERTISEMENT

Există și probleme cu firma de echipament sportiv, plângere penală chiar pe numele domnului Ogăraru în acest sens. Dacă ministrul aude ce s-a întâmplat la club, Ogăraru și Miu nu vor mai fi la CSA. Garantez că în două sau trei zile totul o să bubuie la CSA”, a declarat Mustață, pentru Radio Sport 1.

Duckadam, apărat de fanii FCSB

Liderul fanilor vicecampioanei României a sărit în apărarea fostului mare portar Helmuth Duckadam, după ce suporterii de la CSA Steaua l-au jignit pentru faptul că și-a arătat adeziunea pentru clubul patronat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Am scandat 10 minute încontinuu numele lui Helmuth Duckadam mai mult pentru că acum câteva zile a fost jignit. Vă dați seama unde am ajuns dacă Duckadam a fost jignit? Datorită acestui om sunt acum milioane de steliști în lume.

Unii doar spun că respectă legendele, noi chiar o facem. Noi nu-i vom jigni vreodată pe domnii Stoica, Balint, Boloni sau alții doar pentru că nu ne consideră Steaua. Este decizia și gândirea dumnealor. Nu avem cum să uităm cine sunt acești mari steliști”, a spus Mustață.

ADVERTISEMENT

Duckadam a refuzat o revenire la FCSB

”Eroul de la Sevilla” consideră că FCSB a făcut o mutare foarte bună prin aducerea lui Edi Iordănescu, despre care spune că este un antrenor foarte bun. În același timp, Duckadam a precizat în exclusivitate pentru FANATIK că  Gigi Becali îi va da ”mână liberă” lui Iordănescu jr. și nu se va mai implica la echipă.

Deși Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, și-a exprimat dorința ca Helmuth Duckadam să revină la echipa patronată de Gigi Becali, fostul mare portar susține că  nu mai vrea să activeze în fotbal sau politică.

Fostul mare portar a fost  dezamăgit de CSA Steaua, susținând că nu a primit nicio medalie cum i s-a promis la inaugurarea stadionului, dar și faptul că nu a fost invitat la debutul ”militarilor” din Liga 2.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,00 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT