Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gheorghe Mustață, anunțul zilei la FCSB: „Dacă se fac aceste transferuri, luăm campionatul 5 ani la rând”

Liderul galeriei de la FCSB, Gheorghe Mustață, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre planurile lui Gigi Becali. Patronul pregătește transferuri de Champions League.
01.06.2024 | 19:14
Gheorghe Mustata anuntul zilei la FCSB Daca se fac aceste transferuri luam campionatul 5 ani la rand
Gigi Mustata, EXUBERANT IN DIRECT “STIU TRANSFERURILE PREGATITE de Gigi Becali la FCSB!”
ADVERTISEMENT

După ce FCSB a câștigat primul titlu după 9 sezoane, Gigi Becali se pregătește pentru Champions League. Echipa va intra în competiție în primul tur preliminar, iar patronul a anunțat transferuri importante pentru ca roș-albaștrii să poată fi competitivi.

Mustață are încredere 100% în transferurile pregătite de Gigi Becali

Imediat după ce FCSB a triumfat în Superliga, Gigi Becali a vorbit despre calificarea în Champions League. Traseul echipei nu va fi unul deloc ușor, astfel omul de afaceri a dat de înțeles că va întări echipa pe toate pozițiile. FCSB va juca la începutul sezonului și în campionat și în cupele europene, iar Elias Charalambous va avea nevoie de un lot cât mai numeros.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei roș-albastre, Gheorghe Mustață, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferurile pregătite de Gigi Becali. Acesta nu a dat nume, însă a transmis că, în cazul în care FCSB va semna cu jucătorii de care s-a interesat patronul echipei, sunt șanse mari ca echipa să prindă grupele unei competiții europene.

„Eu atât vreau să vă spun. Dacă Gigi realizează ceea ce știu și eu, eu pun pariu acum, în momentul ăsta, cu oricine… Chiar dacă nu merg în grupele Champions League, pentru că știți bine, acolo trebuie să te duci cu o echipă puternică. Poate, dacă nu te duci în Champions League, mergi în Conference League în grupe.

ADVERTISEMENT

Dacă vor fi acele transferuri pe care le știu și eu, garantat 5 ani la rând nu ne bate nimeni, nu ne ia nimeni campionatul. Eu mă bucur că Gigi a înțeles că trebuie investiții. Mă bucur că se gândește pentru Champions League.

Important este ca echipa să fie mobilizată și acești jucători care vin să prindă pregătirea împreună cu ceilalți jucători, să plece în cantonament împreună. Să se pună la dispoziția antrenorilor și să facă parte din acea construcție de joc, pentru că e greu să aduci un jucător în timpul pregătirii sau în timpul campionatului.

ADVERTISEMENT

Sperăm să fie ok, sperăm să fie bine și să ne ținem de cuvânt în ceea ce am spus. Repet. Mă bucur că Gigi are această oportunitate, o echipă puternică pentru Champions League sau pentru Europa League, pentru cupele europene”.

”Mă bucur că domnul Becali s-a abținut și nu a dat nume”

Mustață a făcut o comparație cu celelalte echipe din Superliga. Liderul galeriei celor de la FCSB a lăudat faptul că Becali s-a decis să bage bani serioși la echipă și a pus accent pe calitatea jucătorilor pe care omul de afaceri și-i dorește.

ADVERTISEMENT

Observăm, ne uităm stânga-dreapta. Echipele din campionat, Clujul, Rapidul, inclusiv Craiova, investesc. Asta trebuie să ne dea de gândit și trebuie să se facă acele 7-8 transferuri pe care le-a promis patronul. Mai sunt transferuri care trebuie făcute și mă bucur că domnul Becali s-a abținut și nu a dat nume.

Știți foarte bine cum se joacă Gigi. Mai aruncă una încolo, una în partea cealaltă, dar el este pe un drum foarte bun. Eu știu despre ce este vorba. Cred că în următoarele două săptămâni se vor rezolva. Chiar dacă sunt plecați în concediu, telefoanele lucrează”, a precizat Gigi Mustață la FANATIK SUPERLIGA.

Rapid player

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”