Fotbal intern

Gheorghe Mustață, apel la Mihai Stoica: „Ieși, frate, și apără clubul! Fii Meme ăla pe care îl știam eu!”

13.04.2021 | 19:55
Gheorghe Mustata apel la Mihai Stoica Iesi frate si apara clubul Fii Meme ala pe care il stiam eu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei lui FCSB, a lansat un avertisment conducerii roş-albastre în privinţa primului „11“ din meciul de Supercupă cu CFR Cluj şi i-a cerut managerului Mihai Stoica să apere interesele clubului în privinţa arbitrajelor.

Gheorghe Mustaţă îl somează pe Mihai Stoica: „Ieși, frate, și apără echipa!“

Gheorghe Mustaţă se teme de arbitrajul din Supercupă, iar istoria îi dă dreptate liderului de galerie. FANATIK a realizat o amplă analiză a meciurilor dintre FCSB şi CFR Cluj, înaintea ultimei partide de campionat, iar ardelenii au fost avantajaţi în precedentele 3 sezoane.

ADVERTISEMENT

„Văd că nimeni din conducerea nu mai iese să apere echipa! Doar noi, suporterii, sărim la gâtul arbitrilor când apar greșeli. Aș ruga conducerea, de la Gigi în jos, să ia atitudine față de măgăriile astea!

MM e tot fratele meu, nu e nicio problemă că e supărat pe mine. Îl respect, dar îl rog să ia atitudine față de ce se întâmplă. Nu se poate să îi lăsăm chiar așa! Noi suntem în spatele lor, reacționăm, criticăm, dar el face parte din club. 

ADVERTISEMENT

Îl rugăm să apere clubul! Ieși, frate, și apără echipa! Noi suferim. Și tu suferi când stai în tribună și vezi că ăia își bat joc de echipă! Ieși, frate, și spune! Apără echipa! Fii MM ală pe care îl știam eu!“, a spus Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1.

Avertismentul lui Gheorghe Mustaţă înainte de Supercupă: „Să nu băgăm rezervele!“

Un alt motiv de îngrijorare pentru Gheorghe Mustaţă este echipa de start pe care FCSB o va trimite împotriva CFR-ului. Liderul de galerie se teme că Toni Petrea ar putea adopta aceeaşi strategie falimentară care a dus la eliminarea din Cupa României. Atunci, roş-albaştri au ales să titularizeze mai mulţi jucători tineri, iar Dinamo, rivala de moarte, s-a impus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, Mustaţă i-a cerut vehement demisia lui Mihai Stoica, pe care l-a acuzat pentru eliminarea din Cupa României. MM Stoica nu a ezitat să îi răspundă printr-un lung mesaj pe Facebook.

„Mai atrag atenția asupra unei chestii.  Să nu încercăm să băgăm rezervele la Supercupă! Știu că avem accidentări, dar nu trebuie să menajăm pe nimeni! Nu există loc de menajat! Avem 11 finale. Mai avem două obiective din trei, campionatul și Supercupa“, a mai spus Mustaţă.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FCSB se va juca în Supercupa României joi, 15 aprilie, de la ora 19:00. Partida se va disputa pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti şi va fi condusă de Radu Petrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 11,50 este cota pentru „FCSB câştigă în prelungiri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT