Sport

Gheorghe Mustață aplaudă „revolta” lui Mihai Stoica față de Gigi Becali: „Asta e atitudinea lui MM! Nu se lasă cu una, cu două!”. Ce spune despre scandările la adresa lui Toni Petrea. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre reacția pe care Mihai Stoica a avut-o la adresa lui Gigi Becali.
24.01.2022 | 18:26
Gheorghe Mustata aplauda revolta lui Mihai Stoica fata de Gigi Becali Asta e atitudinea lui MM Nu se lasa cu una cu doua Ce spune despre scandarile la adresa lui Toni Petrea Exclusiv
Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre reacția pe care Mihai Stoica a avut-o la adresa lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

FCSB și CFR Cluj au remizat, 3-3, în etapa a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1. După meci, Gigi Becali i-a reproșat din nou lui Mihai Stoica faptul că, din cauza sa, Ciprian Deac, extrema CFR-ului, nu ar fi ajuns la FCSB.

Ulterior, Mihai Stoica a avut un răspuns „acid” pentru Gigi Becali, pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață aplaudă „revolta” lui Mihai Stoica față de Gigi Becali

Gheorghe Mustață îl felicită pe Mihai Stoica pentru mesajul pe care i l-a transmis lui Gigi Becali, susținând că aceasta este atitudinea reală a managerului general de la FCSB.

Totodată, liderul galeriei FCSB consideră normale scandările suporterilor, din timpul meciului cu CFR Cluj, la adresa lui Toni Petrea, având în vedere că Gigi Becali este „antrenorul principal” de la echipă.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Asta e atitudinea lui MM! Nu se lasă cu una, cu două!”

Ce părere ai despre mesajul lui Mihai Stoica la adresa lui Gigi Becali?

– Nu am văzut postarea lui MM. Dar, dacă MM a reacționat, e foarte bine. Pentru că asta știm că e atitudinea lui MM. Știu că este un om cu personalitate, este prietenul meu. Are orgoliul lui și nu cred că se lasă MM așa cu una, cu două.

Cum ți s-a părut meciul dintre FCSB și CFR Cluj?

– Ca meci, ce să spun? Dacă domnul antrenor așa a făcut echipa… la început, apoi a hotărât schimbările la pauză.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Toni Petrea trebuie să suporte și consecințele!”

Am văzut că suporterii i-au cerut demisia lui Toni Petrea.

– Suporterii și-au dat seama că nu domnul Toni Petrea face echipa și nu domnul Toni Petrea face schimbările. Nu știu dacă vor avea vreun efect aceste scandări, pentru că noi ne încurajăm echipa, suntem alături de jucători.

Faptul că se mai și strigă lucrurile acestea, pe parcursul meciului… dar, dacă ați observat, s-a strigat în ultimele șase minute, pentru că era 3-2 pentru CFR. Faptul că am avut un pic de noroc și a dat Cristea golul ăla a făcut ca entuziasmul să iasă puțin la suprafață, dar faptul că luai bătaie… normal că oamenii au ripostat imediat cu demisie și toate astea.

ADVERTISEMENT

Crezi că suporterii vor fi mai îngăduitori cu Toni Petrea, având în vedere că, în final, meciul s-a terminat la egalitate?

– Nu știu. Vom vedea reacția suporterilor pe parcursul campionatului. Dar, Toni Petrea trebuie să suporte și consecințele, dacă a acceptat treburile astea. Oamenii i-au cerut demisia, pentru că toată lumea știe foarte clar cine face echipa și schimbările.

Gigi Becali a anunțat că, din luna februarie, FCSB se va muta pe stadionul „Arcul de Triumf”.

– Dacă nu se vrea pe Ghencea, asta este. Pe „Arcul de Triumf” e acustica mai bună, pentru că e stadionul mai mic și așa poate ne înțeleg.

Gheorghe Mustață: „Nu o să încapă nucleul Peluzei, o să rămână multă lume acasă!”

La derby-ul cu Dinamo, Peluza Nord va primi doar 200 de bilete.

– Da, cele 200 de bilete sunt maximul pe care ni-l pot oferi. Nu o să încapă nucleul Peluzei, o să rămână multă lume acasă. O să mergem doar 200. Cu siguranță vom face o atmosferă frumoasă.

Ne așteptăm să câștige echipa, de aceea suntem alături de ea. Și aseară, dacă ați observat, presiunea pe care am făcut-o asupra echipei, prin încurajări, a făcut ca acele faze să fie în favoarea noastră și să egaleze Cristea, la faza aceea.

Cum ți s-a părut golul lui Octavian Popescu?

– Super gol! Bravo copilului. Bravo lui. Poate că ușor, ușor își revine și prinde curaj de la golul acesta. L-am felicitat și noi.

Când se va lansa site-ul Peluzei Nord?

– Săptămâna aceasta se dă drumul site-ului Peluzei Nord. La stadion, Peluza Nord a avut magazin. S-au vândut eșarfe, fulare și tricouri cu Peluza Nord. A fost un magazin fix, cort.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT