Fotbal intern

Gheorghe Mustață, contrat de Asociația Steliștilor 1947: „Este o minciună! Nu există un pact”

09.05.2020 | 21:35
Gheorghe Mustata contrat de Asociatia Stelistilor 1947 Este o minciuna Nu exista un pact
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a fost contrat de Asociația Steliștilor 1947, care neagă un posibil pact între Peluza Nord și Peluza Sud.

Gheorghe Mustață, contrat de Asociația Steliștilor 1947

Asociația Steliștilor 1947 neagă declarațiile lui Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, care a spus că există un pact între ei și Peluza Sud Steaua de pace:

ADVERTISEMENT

„Pe scurt: nu există un Pact de neagresiune între Steaua și fcsbiști, este încă o minciună în lungul discurs al unor oameni ce doresc cu orice preț să nu se respecte sentințele instanțelor de judecată.

Dacă vă întrebați ’există cineva în clubul din Berceni care nu este certat cu legea?’, răspunsul este ’nu!’, deoarece până și avocatul Virgil Boglea este acuzat de complicitate la trafic de influenţă şi la cumpărare de influenţă, fapt pe care îl aflăm din singurul rezultat care se poate găsi despre el pe net:

ADVERTISEMENT

’Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Virgil-Bogdan Boglea, avocat stagiar în Baroul Bucureşti, după ce acesta a ajutat o persoană să pretindă bani de la un om de afaceri pentru a interveni pentru urgentarea eliberării unei autorizaţii’”, se mai arată în comunicatul Asociației Steliștilor 1947.

Declarațiile lui Gheorghe Mustață care i-au deranjat pe cei de la AS 1947

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a anunțat semnarea unui pact de neagresiune cu Peluza Sud Steaua: „În scurt timp reunesc Peluza Nord. Discut în această perioadă cu prietenii de la Nucleo și apoi mai rămâne să readuc Titan Boys.

ADVERTISEMENT

Atunci, când suntem toti, punem iar steagul în peluză. Vom face un banner pentru prietenul nostru, regretatul Rică, va fi cu noi la fiecare meci. Insurgenții vin și ei cu steag”.

„Zilele acestea va fi redeschis magazinul online, unde membrii Asociației vor avea reducere 20 la sută la produse. Vom avea și site, și televiziunea online a Asociației.

ADVERTISEMENT

Am semnat un pact de neagresiune cu prietenii din Peluza Sud. Nu ne vom  ataca în vreun fel. Nu uităm că împreună am facut istorie. Atmosferă cum nu s-a mai vazut în alta parte”, a mai spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1

ADVERTISEMENT