Sport

Gheorghe Mustață, detalii de ultimă oră despre revenirea FCSB în Ghencea: „Știu că a fost o ședință!”. Ce spune de protestul Peluzei Sud. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre posibilitatea ca FCSB să dispute derby-ul cu Rapid, din luna decembrie, pe stadionul „Steaua”.
08.11.2021 | 12:30
Gheorghe Mustata detalii de ultima ora despre revenirea FCSB in Ghencea Stiu ca a fost o sedinta Ce spune de protestul Peluzei Sud Exclusiv
Gheorghe Mustață, detalii de ultimă oră despre FCSB în Ghencea: „Știu că a fost o ședință!”. Ce spune de protestul Peluzei Sud. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB își dorește ca derby-ul cu Rapid, care va avea loc în luna decembrie, să se dispute pe stadionul „Steaua”. Iar dorința clubului patronat de Gigi Becali ar putea deveni realitate, având în vedere că în acea perioadă Liga 2, eșalon în care evoluează CSA Steaua, se va afla în pauza de iarnă.

Gheorghe Mustață, detalii de ultimă oră despre revenirea FCSB în Ghencea

Liderul galeriei FCSB susține că zilele trecute cei de la CSA Steaua au avut o ședință împreună cu suporterii, în care s-a discutat despre cererea FCSB-ului de a evolua pe arena din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Peluza Sud plănuiește un protest pentru a bloca revenirea echipei lui Gigi Becali pe stadionul „Steaua”. Însă, Gheorghe Mustață nu s-a arătat impresionat de inițiativa ultrașilor echipei Armatei.

„Știu că a fost o ședință. Au discutat, dar nu știu despre acest protest. Știu că au avut o ședință joi sau vineri și că, vezi Doamne, nu vor să ne lase. Dar noi vom cere.

ADVERTISEMENT

Vom discuta, la nivel de conducere, să facă cerere, pentru că Liga 2 se întrerupe. Nu știm ce vor face. Eu știu că cererea e făcută, dar mai insistăm, să mai facem o cerere.

Am auzit și eu că a fost o ședință cu suporterii, între ei acolo. Dar noi ne menținem poziția. Și prin Asociație, și personal, suntem de acord să se facă cereri încontinuu din partea clubului ca noi să fim lăsați să jucăm acolo”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Putem juca pe oricare stadion!”

„Putem juca pe oricare stadion, atât timp cât banii aparțin tuturor cetățenilor din România. Joacă cine vrea. Oricine își dorește și plătește joacă. Vom face încontinuu cereri.

Dacă nu ne lasă, trebuie să ne argumenteze, să ne spună despre ce este vorba. Dacă ne lasă, vom juca acolo. Nu pot să-mi dau seama ce motive vor găsi. Motive poți găsi oricând.

Stadionul, dacă nu va fi folosit, va ajunge din nou o paragină. Nu văd de ce nu ne-ar lăsa, atât timp cât Liga 2 se va întrerupe. Săptămâna aceasta vom face o altă cerere.

ADVERTISEMENT

Ce protest să facă Peluza Sud? Să facă, e treaba lor. Este strict problema lor, nu ne băgăm”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Edi Iordănescu vrea să o vadă din nou pe FCSB în Ghencea

Dorința revenirii pe stadionul „Steaua” nu este doar a fanilor, ci și a antrenorului de la FCSB, Edi Iordănescu. Tehnicianul a declarat, săptămânile trecute, că ziua în care FCSB va evolua din nou pe arena din Ghencea se apropie.

„Ziua întoarcerii în Ghencea se apropie. Simțim suporterii aproape și ar trebui să înțeleagă că așa cum ei așteaptă acea zi când să fim împreună în Ghencea, aștept și eu la fel de mult, chiar și mai mult decât ei. Să intrăm acolo, în baza unde am copilărit”, spunea Edi Iordănescu, recent, la Radio Sport Live.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!