Sport

Gheorghe Mustață, discurs în fața fanilor la sărbătoarea de titlu a FCSB: “Datorită vouă, steliștilor!”

Gheorghe Mustață a avut un discurs de mulțumire pentru suporterii FCSB-ului, chiar înainte de meciul în care i se va oferi clubului trofeul de campioană.
11.05.2024 | 20:46
Gheorghe Mustata discurs in fata fanilor la sarbatoarea de titlu a FCSB Datorita voua stelistilor
Gheorghe Mustață a deschis balul petrecerii FCSB-ului / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a primit vizita clujenilor de la CFR, într-un meci special, în care bucureștenii vor primi trofeul de campioană. Bucureștenii s-au pregătit cu vârf și îndesat, iar Gheorghe Mustață a deschis balul cu un discurs pentru suporteri.

Mulțumiri pentru suporteri

Gheorghe Mustață a avut un discurs de mulțumire la adresa Peluzei Nord, dar și a tuturor fanilor prezenți. Cu stadionul arhiplin, discursul liderului galeriei FCSB-ului a fost primit cu aplauze și cântece.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor. Vreau să vă mulțumesc tuturor! (n.r. sub scandările fanilor, cu mesajul ‘Mustață, Mustață!’). Vreau să salut peluza, în primul rând. Datorită vouă suntem aici. Datorită vouă, a suporterilor s-a format această Peluză Nord.

Datorită vouă, că ați avut încredere în Peluza Nord, că iubiți această echipa! Datorită vouă, datorită vouă, 50 și ceva de mii de oameni! Nu de oameni, chiar dacă cineva îți spune ceva, asta e, îți asumi, datorită vouă, ‘steliștilor’!

ADVERTISEMENT

Și acum 30 de ani, și acum 23 de ani, și acum 5 ani, tot aici am fost, lângă echipa asta! De aia vreau să cântați acum cu mine!“, a spus Gheorghe Mustață, chiar înaintea partidei dintre FCSB și CFR Cluj.

Coregrafie specială pentru tot stadionul

Momentul pregătit de Peluza Nord a cuprins tot stadionul, unde au fost folosite plăcuțe cu diverse culori. Prin intermediul cartonașelor, Peluza Nord a afișat un mesaj triumfător pentru titlul din anul 2024.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață s-a asigurat că totul va fi bine, prin indicații către toți suporterii de pe stadion. De altfel, plăcuțele conțineau și un cod QR, unde cei prezenți puteau vedea o surpriză a Peluzei Nord.

„Atenție, peluză! Rugăminte pentru toți suporterii: Plăcuțele, să fie ridicate, culoarea roșie sau albastră în față! Culoarea albă înspre dumneavoastră. Va rugăm frumos, nu acum, când va spun eu, să scanați acel cod.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Peluza Nord. Scanați acel cod, de pe plăcuță. Scanați-l, pentru că Peluza Nord merită! Vă mulțumesc în numele Peluzei Nord!“, a mai spus Gheorghe Mustață, la finalul discursului de mulțumire.

Coregrafie FCSB
Coregrafie a Peluzei Nord, FCSB – CFR Cluj / FANATIK

Gheorghe Mustață, mesaj pentru fanii FCSB înainte de sărbătoarea de titlu

ADVERTISEMENT