Sport

Gheorghe Mustață anunță la ce jucători de la FCSB va renunța Gigi Becali: „Adio, titlu! Pe el îl interesează doar banii!”

Liderul Peluzei Nord a suporterilor FCSB, Gheorghe Mustață, a spus că mijlocașul Constantin Budescu nu este singurul jucător la care patronul Gigi Becali a renunțat, alți doi fiind pe listă.
03.01.2022 | 12:43
Gheorghe Mustata anunta la ce jucatori de la FCSB va renunta Gigi Becali Adio titlu Pe el il intereseaza doar banii
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a renunțat la Constantin Budescu, așa cum FANATIK a anunțat încă din 7 decembrie, dar „Magicianul” nu este singurul jucător la serviciile căruia nu va mai apela antrenorul Toni Petrea.

Gheorghe Mustață susține că patronul Gigi Becali are de gând să renunțe şi la Paulo Vinicius

Principalul motiv invocat de Gigi Becali în ceea ce privește renunțarea la Budescu a fost cel de natură financiară. Mai precis, salariul mare pe care-l plătea jucătorului, 25.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai miră nimic! Am spus deja că se va întâmpla asta cu Budescu. O să vadă în scurt timp reacția peluzei! Noi eram deja în protest față de el, dar acum lucrurile se înrăutățesc.

Îmi este teamă, pentru că am informații în acest sens, că va urma să îi dea afară pe Claudiu Keșeru și pe Paulo Vinicius”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Paulo Vinicius a fost scos din lot special, de Gigi Becali, afirmă Gheorghe Mustață

Liderul suporterilor FCSB a mai precizat că patronul Gigi Becali l-a scos din lot la ultimele meciuri ale echipei pe fundașul brazilian Vinicius, tocmai pentru a-și duce mai ușor planul la îndeplinire.

De Keșeru a mai zis și el că e nemulțumit, iar Vinicius nu a mai jucat în ultimele meciuri, l-a scos din lot special, noi ne-am dat seama! Echipa va fi la pământ! Adio, titlu! Și-a bătut iar joc de tot! Pe el îl interesează doar banii!

ADVERTISEMENT

O să vorbesc zilele acestea și cu ceilalți lideri din galerie și vom stabili ce strategie vom urma. Cu siguranță va exista și un comunicat în acest sens. O să vadă Gigi Becali reacția pe care o au fanii la meciul cu CFR Cluj!”, a mai declarat Mustață.

FANATIK a anunțat că Paulo Vinicius a fost menajat pentru meciul cu Rapid

De precizat însă, că „ultimele meciuri” la care face referire Mustață au fost doar două. Paulo Vinicius a fost lăsat în afara lotului la meciul cu Gaz Metan, care a avut loc în etapa a 19-a a Ligii 1, pentru a fi menajat în perspectiva partidei cu Rapid, după cum a anunțat, în exclusivitate, FANATIK.

ADVERTISEMENT

De altfel, fundașul sud-american a fost titular împotriva alb-vișiniilor și a jucat mult mai bine decât în tur, când și-a trimis mingea în propria poartă, iar elevii antrenați de Mihai Iosif au câștigat cu 1-0.

Paulo Vinicius a fost integralist 16 meciuri și a marcat două goluri

Paulo Vinicius a absentat și la meciul din deplasare cu Sepsi, 0-0, dar a fost integralist în alte 16 partide jucate de roș-albaștrii în actuala ediție de campionat.

Jucătorul a ajuns la FCSB pe 27 iulie, după ce se jucaseră două etape din actuala stagiune. Nu a fost oprit în lot la meciul din deplasare cu UTA (1-1), în etapa a 3-a, jucat pe 1 august, dar după aceea nu a mai ieşit din echipă.

Mai mult, chiar, el a și marcat de două ori. Prima dată a făcut-o în meciul din etapa a 8-a, când FCSB a distrus Dinamo, administrându-i un sec 6-0, reușita brazilianului venind în minutul 45.

Ulterior, în etapa a 10-a, tot pe teren propriu, FCSB a dispus de Academica Clinceni cu 3-2, iar Vinicius a dus scorul la 2-0 în minutul 10.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,00 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT