Sport

Fanii FCSB-ului, război total cu rivalii de la Rapid: „N-au nimic în palmares! Echipa adevărată e în Liga 4!”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a avut o replică devastatoare pentru rapidiști, după ce Gigi Corsicanu a numit-o „clonă” pe echipa patronată de Gigi Becali.
14.12.2021 | 19:05
Fanii FCSBului razboi total cu rivalii de la Rapid Nau nimic in palmares Echipa adevarata e in Liga 4 Exclusiv
Gheorghe Mustață și Gigi Corsicanu
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FCSB și Rapid se anunță unul incendiar, atât în teren, cât și în tribune. Meciul este programat miercuri, la ora 20:30, pe Arena Națională.

Gheorghe Mustață, replică devastatoare pentru Rapid, înaintea derby-ului cu FCSB

Gheorghe Mustață i-a răspuns într-o notă extrem de dură lui Gigi Corsicanu, după ce fostul lider al galeriei Rapidului a declarat, într-un interviu pentru FANATIK, că Dinamo și Steaua sunt „clonele puterii comuniste”.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB susține că, de fapt, echipa patronată de Victor Angelescu este o clonă, deoarece palmaresul formației înființate în 1923 s-ar afla la AFC Rapid, club aflat în Liga 4.

„Și Rapid parcă e în Liga 4, nu? Că acolo e palmaresul. Păi, ce facem? Noi suntem clona sau ei? Noi deținem coeficient, avem continuitate, deținem tot. Noi suntem Steaua, n-am retrogradat niciodată.

ADVERTISEMENT

Ca să le dau un răspuns mai concret: Ei au fost înființați în 2016 de către Primăria Sectorului 1. E înființată foarte natural, extraordinar de natural. Dar n-au nimic în palmares.

Pentru ei, dacă noi suntem clonă, însemană că ei sunt originali (n.r. râde). Știe toată lumea că palmaresul e în Liga 4. E cum a fost Craiova. A lui Mitielu e născută în 1948. Și ei (n.r. Rapidul) s-au dus cam tot pe varianta Craiovei lui Rotaru.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm să câștigăm. Nu am vorbit cu jucătorii, dar noi vom susține echipa, nu se pune problema de așa ceva. Ne vom organiza pentru spectacol, să ne încurajăm echipa”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Gheorghe Mustață: „De ce mai fac coregrafie, dacă noi suntem clonă?”

Totodată, Gheorghe Mustață se întreabă, în mod ironic, de ce galeria Rapidului pregătește o coregrafie pentru meciul cu FCSB, dacă, în opinia lor, formația roș-albastră este o clonă.

ADVERTISEMENT

„Atunci, de ce mai fac coregrafie, dacă noi suntem clonă? De ce se pregătesc ei așa? Se pregătesc pentru că joacă cu clona sau cu Steaua? E treaba lor, nu ne interesează pe noi. Pe noi ne interesează să câștigăm pe teren și să fim alături de echipă”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Gheorghe Mustață: „Ne dorim să jucăm pe Ghencea!”

În încheiere, liderul galeriei FCSB și-a exprimat dezamăgirea din cauza faptului că derby-ul cu Rapid nu se va juca pe stadionul „Steaua”.

„Asta e, așa și-a dorit patronul. Dacă patronul nu și-a dorit lucrul acesta… noi am insistat din toate punctele de vedere. Dar nu e niciun fel de problemă, jucăm pe Național Arena.

Pentru noi, important e să ne încurajăm echipa și să fim alături de ea. Cred că, la acel moment, cererea a fost făcută. Dar, dacă nu s-a mai insistat cu ea… fiind și conflictul acesta cu patronul, nu cred că s-a mai insistat.

Noi ne dorim să jucăm acolo (n.r. pe stadionul „Steaua”), pentru că aia e casa noastră. Ne interesează ca mâine să batem clona Rapidului”, a încheiat Gheorghe Mustață.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Rapid: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT