Sport

Liderul galeriei FCSB, despre împăcarea cu Tănase și Oaidă: “Şi-au recunoscut greşeala!”. Ce relaţie au fanii cu Gigi Becali: “Nu avem treabă cu el!”. Exclusiv

Florin Tănase şi Răzvan Oaidă s-au împăcat cu galeria la finalul meciului câştigat de FCSB cu Farul, scor 2-0. Gheorghe Mustaţă a vorbit pentru FANATIK despre împăcarea cu jucătorii, dar şi relaţia cu Gigi Becali.
15.03.2022 | 11:04
Liderul galeriei FCSB despre impacarea cu Tanase si Oaida Siau recunoscut greseala Ce relatie au fanii cu Gigi Becali Nu avem treaba cu el Exclusiv
FCSB este echipa care adună cei mai mulți suporteri în tribune, la meciurile disputate pe teren propriu având o medie de 10.900 de fani, triplu față de campioana CFR Cluj
ADVERTISEMENT

FCSB a început cu dreptul în play-off, reuşind să câştige cu Farul Constanţa, scor 2-0. Golurile au fost marcate în partea secundă de Edjouma şi Tavi Popescu şi roş-albaştrii speră să prindă din urmă liderul CFR Cluj.

Florin Tănase şi Răzvan Oaidă s-au împăcat cu galeria FCSB!

La finalul meciului a avut loc şi împăcarea între Florin Tănase şi Răzvan Oaidă cu galeria celor de la FCSB. Cei doi jucători au fost luaţi în colimator de fani în urmă cu o săptămână după meciul cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Atunci, Tănase şi Oaidă nu au mers să salute galeria, la finalul meciului, fiind aspru criticaţi de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, care a ameninţat că ultraşii o să aibă grijă de ei de acum încolo.

Fotbaliştii celor de la FCSB şi-au recunoscut greşeala şi la finalul meciului cu Farul au urcat în peluză pentru a cânta cu galeria, iar conflictul dintre cele două părţi a fost stins.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB: “Au venit după meci în peluză, şi-au recunoscut greşeala şi au cântat alături de noi”

Contactat de FANATIK, Gheorghe Mustaţă a dezvăluit că Florin Tănase şi Răzvan Oaidă şi-au cerut scuze după meci şi s-au împăcat cu galeria, situaţia dintre cele două părţi fiind reglată:

“Au venit după meci în peluză, şi-au recunoscut greşeala şi au cântat alături de noi. Totul este în regulă. Sper că astfel de lucruri să nu se mai întâmple şi în viitor”, a spus liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

Ce relaţie există între galerie şi Gigi Becali: “Noi nu avem treabă cu patronul, avem cu echipa”

Între ultraşi şi patronul Gigi Becali au fost de multe ori dispute în care cele două părţi s-au ameninţat reciproc şi la un moment dat, Peluza Nord se afla într-un conflict deschis cu latifundiarul din Pipera. Acum, situaţia pare să se mai fi reglat:

“Noi nu avem treabă cu patronul Gigi Becali. Avem treabă cu echipa, cu jucătorii. Atâta timp cât e linişte la echipă şi lucrurile merg bine, nu avem ce să reproşăm. Dar ştiţi că nu mereu este aşa”, a spus Mustaţă pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB revine la 7 puncte de lider!

FCSB este pe locul secund în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, la 7 puncte de liderul CFR Cluj. În etapa viitoare, roş-albaştrii au şansa unei noi revanşe, de această dată împotriva celor de la FC Argeş, care i-au învins pe roş-albaştrii în finalul sezonuluir regulat.

  • 24 de ani are Răzvan Oaidă
  • 7 puncte avans are CFR Cluj în fruntea Ligii 1

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT