Sport

Gheorghe Mustață îi desființează pe conducătorii CSA Steaua: „Armata nu are bani de tancuri si avioane, dar aduce portar să apere țara!”

Șeful Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a lansat un nou atac la adresa oficialilor lui CSA Steaua, George Ogăraru și Iulian Miu, pe care îi critică pentru aducerea lui Vasili Hamutovski în Ghencea.
06.04.2022 | 14:34
Gheorghe Mustata ii desfiinteaza pe conducatorii CSA Steaua Armata nu are bani de tancuri si avioane dar aduce portar sa apere tara
Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață îi atacă pe cei de la CSA Steaua pentru aducerea lui Hamutovski. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB-ului, Gheorghe Mustață, a lansat un nou atac dur la adresa oficialilor lui CSA Steaua, George Ogăraru și Iulian Miu, după ce l-au readus în Ghencea pe fostul goalkeeper al roș-albaștrilor, Vasili Hamutovski.

Gheorghe Mustață, atac dur la Ogăraru și Miu: „Dar poate îl plătiți voi din propriul buzunar pe Hamutovski, nu?”

Gheorghe Mustață continuă războiul de la distanță cu cei de la CSA Steaua, dar mai ales cu George Ogăraru și Iulian Miu: „Vă dați seama ce profesioniști are Armata Română în propria lor curte? George Ogăraru și Iulian Miu sunt doi dintre cei mai buni conducători din fotbalul românesc. Bravo, domnilor!”, i-a ironizat ultrasul conform ProSport.

ADVERTISEMENT

Din punctul său de vedere, MApN ar trebui să se ocupe de alte lucruri, nu de fotbal, mai ales în contextul războiului din Ucraina, care are loc aproape de granițele României: „Armata trebuie să le dea pe mână acestor doi indivizi bugetul de la Apărare.

Armata, în loc să aducă din străinătate avioane și tancuri, a adus un portar ca să apere țara. Și de unde au adus ăia doi pricepuți? S-au gândit ei să angajeze în curtea Armatei un om din Belarus. Vă dați seama în ce postură au pus ăia doi (n.red. – Ogăraru și Miu) Armata Română?”.

ADVERTISEMENT

Mustață are o problemă și cu faptul că Hamutovski vine din Belarus, stat implicat direct în războiul din Ucraina

Liderul suporterilor FCSB-ului consideră că „transferul” lui Hamutovski este și o mutare defectoasă din punct de vedere al imaginii: „Belarusul este acum și o țară văzută bine de Uniunea Europeană, nu? Felicitări, Georgică! Felicitări, Iulică!

Dar poate îl plătiți voi din propriul buzunar pe Hamutovski, nu? Unul renunță la câștigul de la coafor, iar altul nu își mai încarcă gratis mașina electrică la stadion”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Mustață e convins că fostul portar al FCSB a fost păcălit de George Ogăraru să vină la CSA Steaua, nefiind convins că Hamutovski știe că aceasta nu e aceeași echipă cu cea la care a evoluat.

„Și uita așa vor face și ei rost de bani să îi suporte salariul lui Hamutovski. Sunt și eu curios să aflu ce a fost în mintea lui Ogăraru când a decis să-l aducă pe Hamutovski la ei, voi nu vreți să aflați?

ADVERTISEMENT

Nu am nimic cu Hamutovski, dar oare omul știe că nu a jucat la echipa lui Talpan? Cu ce oare l-a aburit Ogăraru? Aș vrea să aflu”, a declarat Gheorghe Mustață pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT