Fotbal intern

Gheorghe Mustață îl distruge pe Florin Talpan: „În 2012 rupea loja! De ce nu a spus atunci că Gigi a șutit Steaua?”

02.04.2020 | 15:15
Gheorghe Mustata il distruge pe Florin Talpan In 2012 rupea loja De ce nu a spus atunci ca Gigi a sutit Steaua
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul de galerie al FCSB-ului, este din ce în ce mai iritat de Florin Talpan, despre care spune că venea la meciurile FCSB-ului în lojă și nu poate înțelege de ce juristul nu spunea nimic în acele momente.

Gheorghe Mustață, atac direct la Florin Talpan

Gheorghe Mustață, liderul de galerie al FCSB-ului, a avut un atac asupra lui Florin Talpan, pe care îl trage la răspundere pentru că venea la meciurile FCSB-ului și nu vorbea nimic în acele momente despre un posibil furt al Stelei de către Gigi Becali:

ADVERTISEMENT

„Nu am liniște până când noi voi pune din nou pe picioare Peluza Nord. Dacă eu eram acasă niciodată Peluza Nord nu cădea în plasa celor de la Sud.

În 2014, când a început scandalul, cele două galerii vorbiseră între ele și deciseseră în prima fază că nu vor merge nici cu CSA Steaua, dar nici cu FCSB”.

ADVERTISEMENT

„Eu vorbeam cu băieții mei la telefon din pușcărie și le spuneam să meargă mai departe cu echipa lui Gigi Becali și să nu cadă în nicio plasă, dar era clar că nu mai puteam să controlez situația.

Ulterior, cei de la Sud au anunțat că se duc către CSA, iar Nordul nu a mai fost cu nimeni și s-a retras de pe stadioane”, a  mai spus Gheorghe Mustață la radio sport 1.

ADVERTISEMENT

„Talpan în 2012 rupea loja prin Ghencea, nu este niciun secret”

Gheorghe Mustață amintește de faptul că Florin Talpan venea la meciurile FCSB-ului în lojele de pe Ghencea și nu înțelege de ce juristul nu spunea nimic în acele momente: „Vreau să îl întreb pe Talpan ăsta câteva lucruri: Talpan în 2012 rupea loja prin Ghencea, nu este niciun secret.

De ce nu a venit să spună de atunci suporterilor că Gigi a șutit Steaua? De ce? A, îi convenea situația de atunci? De ce nu l-a dat în judecată pe Viorel Păunescu? El luase Steaua de la Armată, nu Gigi Becali. Știți și voi că Gigi a luat Steaua de la Păunescu”.

ADVERTISEMENT

„Nea Viorel avea pe atunci la Gigi Becali o datorie de șase milioane de dolari. Și nu avea banii să îi dea înapoi și începuse să îi dea lui Gigi în contul datoriei câte un jucător, apoi pe al doilea până când i-a dat echipa de tot lui Gigi.

Dar ușor, ușor situația o să se clarifice. A intrat pe fir și avocatul Bota și am înțeles că a câștigat și dânsul niște procese, unele care nu îi convin lui Talpan”, a mai spus liderul de galerie al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT