Sport

Fanii FCSB-ului, impresionați de lacrimile lui Claudiu Keșeru: „E stelist pursânge!”. Ce spun despre protestele împotriva lui Gigi Becali. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul fanilor din Peluza Nord, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre Claudiu Keșeru, care a izbucnit în lacrimi la finalul partidei FCSB - Farul Constanța, 0-2.
28.02.2022 | 12:53
Fanii FCSBului impresionati de lacrimile lui Claudiu Keseru E stelist pursange Ce spun despre protestele impotriva lui Gigi Becali Exclusiv
Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre Claudiu Keșeru, care a izbucnit în lacrimi la finalul partidei FCSB - Farul Constanța, 0-2
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu, după ce a fost învinsă de Farul Constanța, 0-2. La finalul meciului, Claudiu Keșeru a mers în fața Peluzei Nord, care i-a scandat numele de mai multe ori pe percursul partidei, și a început să plângă.

Gheorghe Mustață, impresionat de lacrimile lui Claudiu Keșeru de la finalul partidei FCSB – Farul 0-2

Gheorghe Mustață s-a declarat impresionat de lacrimile lui Claudiu Keșeru și susține că atacantul, în vârstă de 35 de ani, este preferatul suporterilor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„A plâns… băiatul e stelist pursânge. A venit alături de noi. Noi îl susținem din toate punctele de vedere. Noi l-am încurajat. Știe bine că noi ținem la el, îl respectăm și-l iubim.

Pe Keșeru ba îl vedem în echipă, ba nu-l vedem. Noi îl susținem indiferent de situație. Keșeru este jucătorul nostru preferat, care își dă viața pe teren, își dorește campionate, că așa a fost obișnuit oriunde a fost. Noi îl vom susține tot timpul”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Vom continua cu protestele!”

Liderul galeriei FCSB susține că nu mai speră la câștigarea titlului, în acest sezon, având în vedere jocul slab prestat de gruparea bucureșteană.

Totodată, Mustață spune că Peluza Nord va continua să protesteze, la meciuri, împotriva lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Nu mai sperăm la titlu, slab. Nu știu ce să mai zic. Noi, suporterii, suntem dezamăgiți. Suntem abonați la locul doi.

Evident că vom continua cu protestele la meciuri, noi ne menținem poziția”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Sunt foarte mulți oameni care aduc donații!”

În încheiere, Gheorghe Mustață a vorbit despre inițiativa Peluzei Nord de a sprijini refugiații ajunși în România, din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.

„Acum, oamenii încă sunt acolo să lase alimentele. Sunt foarte mulți oameni care vin și aduc donații. Când revin microbuzele, ne apucăm din noi”, a încheiat Gheorghe Mustață.

În următoarea partidă din Casa Pariurilor Liga 1, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe FC Argeș. Meciul este programat joi, la ora 21:00.

  • 31,55 milioane de euro este cota lotului FCSB-ului, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 3,10 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT