Sport

Gheorghe Mustață, „înțepături” la Gigi Corsicanu înainte de Rapid – FCSB: „Mergem 600 și buni și facem cât 10.000 ai lor! Conducerea i-a băgat sub pat” Exclusiv

Gheorghe Mustață, șeful galeriei FCSB, i-a atacat pe liderii galeriei Rapidului și îi acuză că au sabotat premeditat înțelegerea privind biletele la meciurile directe.
23.07.2022 | 12:03
Gheorghe Mustata intepaturi la Gigi Corsicanu inainte de Rapid  FCSB Mergem 600 si buni si facem cat 10000 ai lor Conducerea ia bagat sub pat Exclusiv
12 ani au trecut de când galeria FCSB-ului a fost prezentă ultima oară la un meci în Giulești. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, l-a atacat pe Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, după ce „giuleștenii” nu și-au respectat înțelegerea cu privire la biletele pentru derby-ul de duminică.

Gheorghe Mustață, replică acidă pentru Gigi Corsicanu: „Unde e onoarea? Să nu mai spună că ei comandă la Rapid”

Gheorghe Mustață i-a criticat dur în FANATIK pe liderii galeriei Rapidului, după ce FCSB a primit doar 600 de bilete pentru derby-ul din Giulești: „Suntem supărați pentru că lăsăm foarte mulți suporteri acasă, dar noi știam despre ce vorba și că așa vor face. Noi ne-am pregătit pentru cele 600 de bilete. Evident că vom face spectacolul nostru, mai ales că nu am mai fost de mult timp în Giulești”.

ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord Steaua e convins că singurul motiv pentru care a fost luată această decizie e teama de suporterii FCSB-ului: „Le-a fost frică că o să fim mulți. Ei știu de anul trecut când am fost 9.800. Nu se așteptau să umplem peluza. Și acum cele 2.400 de bilete, mai lăsam acasă câteva mii. Dar nu e niciun fel de problemă. Știam că asta vor să facă după discuția mea cu Bocciu ca să ne dea peluza”.

Ba mai mult, Mustață a dezvăluit că a aflat imediat după stabilirea acestui pact că rapidiștii nu se vor ține de cuvânt, chiar dacă Rapid avea prima de câștigat: „Imediat la două zile am aflat că nu ne vor da biletele. Nu știu dacă s-a discutat la nivel de galerie, eu știu că de două săptămâni vom avea 600 de bilete. Nu mi-am făcut planuri pe toată peluza. Dacă le-a fost frică, nu e problemă. 600 o să fim cât 6.000. Era un avantaj foarte mare pentru ei! Voi îmi dați 2.400, noi vă dăm 13.000 de bilete! Acum o să vedem și noi câte bilete le dăm”.

ADVERTISEMENT

Mustață râde de galeria Rapidului: „Înseamnă că n-au niciun cuvânt de spus. Eu dacă mă duc la Gigi Becali îmi dă toată peluza!”

Șeful galeriei FCSB le transmite rapidiștilor că nu au onoare și că au fost umiliți de conducerea clubului: „Omenia nu prea e omenie pentru ei. Spuneau că au onoare și își respectă onoarea în Giulești. Unde e onoarea? Înseamnă că n-au niciun cuvânt de spus acolo, să nu mai spună că ei comandă la Rapid! Conducerea lor i-a băgat sub pat”.

În schimb Mustață se bate cu pumnii în piept că patronul FCSB ține cont de părerile Peluzei Nord: „Eu dacă mă duc la Gigi Becali și îi spun frumos să le dea peluza toată, Gigi o să le-o dea! Noi avem o colaborare frumoasă cu conducerea noastră. Gigi a văzut care e treaba cu suporterii și dacă îl rog frumos nu e nicio problemă. Eh, acuma nu o să mă mai duc la Gigi să le dea peluza, ci numărul minim de bilet plus unu. O să găsim noi soluții să nu mai ia ei bilete la tribuna a doua sau întâi”. 

ADVERTISEMENT

Mustață îl acuză pe Gigi Corsicanu în mod direct că Rapid nu a avut de gând niciun moment să respecte acest pact cu FCSB: „Au știut toți! Și Corsicanu și toată lumea că nu ne dau bilete. Organizatorul decide! Nu contează ce a spus Jandarmeria. O să îi dau acum și răspunsul lui Gigi Corsicanu dacă el știe istoria Stelei. Știa și că nu o să dea toată peluza de acum două săptămâni. Eu știu că el știe tot și știa că nu ne dau nici biletele. Au vorbit împreună, ca să vadă și el că știu și eu mai multe! Le era frică că venim mulți și asta e problema. E posibil să avem suporteri și în alte zone ale stadionului, dar ei nu vor avea șansa asta la noi”. 

Gheorghe Mustață, mesaj pentru rapidiști: „Mergem 600 și buni și facem cât 10.000 ai lor!”

Mustață și-a adus aminte de cele mai frumoase momente de la derby-urile dintre Rapid și Steaua de pe Giulești, însă cea mai frumoasă rămâne cea de la meciul sferturile de finală ale Cupei UEFA: „Sunt multe amintiri frumoase legate de meciurile cu Rapid din Giulești. Când i-am bătut, când am făcut 1-1 în Cupa UEFA. E o istorie în spatele acestui derby. Sperăm să fie un spectacol în tribune și să le demonstrăm celor ca spun că suntem huligani că se poate discuta cu noi”.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Steaua anunță spectacol total în Giulești, unde se întoarce după aproape 12 ani: „Acum venim în Giulești. Înainte cădea peluza pe noi. De-aia nu mergeam. Aveam 400, 200, 300, 150 de bilete. Mergem 600 și buni și facem cât 10.000 ai lor. S-au speriat băieții când au văzut câți am fost la meciul cu U Cluj. Se mai sperie, ce să faci! Dar îl las pe Corsicanu să povestească cum s-au dat jucătorii jos din autocar și i-au alergat pe suporterii Stelei. Aveau mitraliere la ei. E prima oară când aud așa ceva și chiar e caraghioasă. Nu e de bufnit râsul?”.

Gigi Corsicanu a povestit un episod incredibil în exclusivitate pentru FANATIK, de la ultimul titlu câștigat de FCSB, când jucătorii Rapidului i-au luat la bătaie pe suporterii campioanei în centrul Bucureștiului: „Eu nu am auzit în viața mea așa ceva. E treaba lui Gigi, nu pot să îl contrazic și nu pot să îi zic nimic. Nu aveau și bâte la ei (n.r. râde)?! E posibil ca Gigi Corsicanu să știe și istoria lui Rapid în Liga a patra. El știe tot, nu e problemă, e prietenul meu. Am înțeles. Întreabă-l unde e palmaresul Rapidului. Poate primesc răspunsul ăsta de la el, că el e prietenul meu”.

În final, Mustață îi amenință pe rapidiști că vor avea probleme mari cu biletele la meciul retur de pe Național Arena: „Să vedem ce o să facă la meciul retur. Au zis că dacă rămâne un rapidist afară, ieși și ei de pe stadion. O să aibă 2.400 de bilete și ne mai gândim dacă o să fie atâtea. Noi suntem pregătiți și să stea liniștiți. Eu i-am lăsat ca să văd unde vor să ajungă”, a declarat liderul galeriei FCSB, în exclusivitate pentru site-ul nostru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „ambele marchează” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT