Sport

Gheorghe Mustață ironizează sărbătoarea de 75 de ani a clubului Steaua: „Cea mai mare mascaradă pe bani publici”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord Steaua, i-a desființat pe cei de la Armată care au organizat sărbătoarea de 75 de ani de la înființarea Steaua București.
08.06.2022 | 18:00
Gheorghe Mustata ironizeaza sarbatoarea de 75 de ani a clubului Steaua Cea mai mare mascarada pe bani publici
75 de ani a aniversat Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și i-a avertizat pe jucători, pe Toni Petrea și pe Gigi Becali că galeria FCSB nu va mai accepta ca echipa să termine pe locul doi și în sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1. Liderul Peluzei Nord a ironizat însă și sărbătoarea de 75 de ani a clubului Steaua.

Mustață, atac la CSA Steaua: „De ce nu au fost pe teren Gică Hagi, Marius Lăcătuș, Bogdan Stelea, Gabi Balint pentru România?”

Gheorghe Mustață a fost extrem de deranjat de evenimentul aniversar organizat Clubul Sportiv al Armatei Steaua pe stadionul Ghencea, unde s-a disputat un meci între legendele Stelei și ale naționalei:

ADVERTISEMENT

„Am asistat la cea mai mare mascaradă pe banii publici din fotbalul românesc. Din Generația de Aur îl putem trece doar pe Florin Prunea, iar Emil Săndoi a ajuns deja la o vârstă, iar el nu a mai mers în SUA, s-a accidentat”.

Liderul galeriei FCSB nu înțelege de ce nu au fost prezente pe teren marile legendele ale Stelei și ale naționalei României: „De ce nu au fost pe teren Gică Hagi, Marius Lăcătuș, Bogdan Stelea, Gabi Balint pentru România? De ce nu au fost Lăcă, Tudorel Stoica și Gabi Balint, Gică Hagi, măcar cinci pentru Steaua aia, așa cum o numesc ei? Unii dintre ei erau pe la emisiuni sportive cu o oră înainte de meciul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Nu au avut cu cine să completeze lotul României. Păi tu îi trimiți pe Cristea și Dică la echipa României?”

Nicolae Dică și Andrei Cristea au scris istorie în Ghencea, iar Gheorghe Mustață nu a înțeles de ce au fost trimiți să joace pentru naționala României: „Păi tu îl trimiți pe Cristea la echipa României, care a ridicat un întreg stadion Ghencea în picioare cu Valencia, și îl bagi la așa-zisa Steaua pe Miu? Ce performanțe are Miu? Îl trimiți pe Dică să joace pentru România, deși el a facut performanță la Steaua?

Nu au avut cu cine să completeze lotul României și au trimis pe teren oameni care nu au avut nicio treabă cu Generația de Aur. Au făcut o mascaradă pe banii publici. Aici este investiția în armanent pentru țară? Dâncu poate să facă 100 de Stele, dar să le facă pe banii lui de acasă și ai lui Talpan”.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan, cel mai premiat om la sărbătoarea Stelei, ironizat de Mustață: „A râs de el o țară întreagă”

Controversatul colonel Florin Talpan a fost cel mai premiat om la sărbătoarea Stelei, unde a primit nu mai puțin de trei distincții, însă premiul primit de la Vasile Dîncu l-a făcut una cu pământul.

„De Talpan ce să mai zic? A râs de el o țară întreagă. S-a emoționat. Voi faceți o asemenea mascaradă pe banii noștri în fața a doar 6.000 de oameni? Dacă organizăm noi Peluza Nord, vă asigur că umpleam stadionul”, a declarat liderul galeriei FCSB, conform ProSport.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT