Sport

Gheorghe Mustață laudă galeria rivalilor din Peluza SUD! “Apreciez gestul lor!”

Reacție surprinzătoare a liderului Peluzei Nord, care și-a arătat respectul față de suporterii grupării militare, într-o speță controversată
06.10.2021 | 13:20
Gheorghe Mustata lauda galeria rivalilor din Peluza SUD Apreciez gestul lor
Gheorghe Mustață, reacție surprinzătoare
ADVERTISEMENT

Comitetul Național de Situații de Urgență a modificat săptămâna trecută regulile cu privile la accesul spectatorilor  la competițiile sportive din următoarea perioadă. Astfel, în zonele în care rata de incidență depășește 6 la mia de locuitori, acestea se desfășoară cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu condiția să fie vaccinați sau să fii trecut prin boală,

Peluza Sud Steaua a reacționat rapid și și-a anunțat absența de pe stadioane, în semn de protest, gest preluat și de fanii Craiovei patronată de Adrian Mititelu jr.

ADVERTISEMENT

Mustață amenință cu un protest uriaș al tuturor galeriilor din țară!

Paradoxal, în ciuda unei falii imense create între cele două facțiuni de suporteri, inițiativa fanilor lui CSA Steaua a fost apreciată de Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor FCSB.

“Apreciez, pentru că este de apreciat gestul Peluzei Sud. Și a celei din Ghencea, dar și a celei de la Craiova. Mă refer la protestul lor față de restricțiile impuse, de eliminarea testului ca modalitate de acces la meciuri.

ADVERTISEMENT

Dacă după căderea Guvernului Cîțu nu vor fi reintroduse testele pentru accesul spectatorilor la meciuri, anunț răspicat că îi voi contacta pe toți liderii de galerii din țară și vom organiza un mare protest. Pașnic, dar imens.

Ne vom cere și noi drepturile. Testele sunt mai sigure chiar și decât vaccinurile. Eu sunt vaccinat, să nu creadă lumea că sunt anti vaccin, dar trebuie să fim solidari cu oamenii care nu vor să se vaccineze și care cu un test negativ sunt mai siguri decât cei vaccinați. Și ei au dreptul să vină la meciuri. Și ei sunt oameni”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT