Fotbal intern

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, anunță împăcarea cu Peluza Sud: „Am semnat un pact! Nu uităm că împreună am făcut istorie”

09.05.2020 | 17:55
Gheorghe Mustata liderul galeriei FCSB anunta impacarea cu Peluza Sud Am semnat un pact Nu uitam ca impreuna am facut istorie
Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, anunță împăcarea cu Peluza Sud: „Am semnat un pact! Nu uităm că împreună am făcut istorie”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a semnat un pact de neagresiune cu cei de la Peluza Sud Steaua. Totodată, a anunțat că Peluza Nord este aproape întregită.

Gheorghe Mustață anunță împăcarea cu Peluza Sud Steaua

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a anunțat semnarea unui pact de neagresiune cu Peluza Sud Steaua: În scurt timp reunesc Peluza Nord. Discut în această perioadă cu prietenii de la Nucleo și apoi mai rămâne să readuc Titan Boys.

ADVERTISEMENT

Atunci, când suntem toti, punem iar steagul în peluză. Vom face un banner pentru prietenul nostru, regretatul Rică, va fi cu noi la fiecare meci. Insurgenții vin și ei cu steag”.

„Zilele acestea va fi redeschis magazinul online, unde membrii Asociației vor avea reducere 20 la sută la produse. Vom avea și site, și televiziunea online a Asociației.

ADVERTISEMENT

Am semnat un pact de neagresiune cu prietenii din Peluza Sud. Nu ne vom  ataca în vreun fel. Nu uităm că împreună am facut istorie. Atmosferă cum nu s-a mai vazut în alta parte”, a mai spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Avocatul FCSB-ului susține că CSA Steaua nu a câștigat palmaresul

Virgil Boglea, avocatul FCSB-ului intervine în războiul dintre Gigi Becali și Armată și declară că CSA Steaua nu a câștigat palmaresul: „Zecile de procese câștigate de domnul Florin Talpan sunt de fapt vreo doua.

ADVERTISEMENT

Unul se referă la anularea mărcii, altul la denumirea comercială. Sunt multe lucruri pe care suporterii nu le cunosc. Au fost induși în eroare.  

Cred că o continuitate a tradiției glorioase și sportive este mai importantă decât o emblemă. Palmaresul este în aer. Se joacă. S-a prezentat idea falsă că CSA Steaua a câștigat tot, iar FCSB a pierdut tot”.

ADVERTISEMENT

„Palmaresul nu a fost câștigat de Steaua, asta e foarte important. Atenție, în Monitorul Oficial din 21 aprilie 2017 a fost prezentat un raport de activitate al MApN.

Printre altele, se anunță oficial decizia CSA Steaua de înființare a unei echipe de fotbal la nivelul seniorilor pentru a participa în competiții din ediția 2017- 2018, înființare, atenție.

Nu s-au anulat în Instanță actele de la începutul anilor 2000. Tocmai aceasta este rațiunea pentru care FRF, UEFA, LPF consideră că FCSB este continuatoarea secției de fotbal de performanță și că a preluat tradițiile glorioase ale acestei secții.

CSA Steaua participă în competiția amatorilor, în cazul promovării în fotbalul profesionist va fi nevoita să se desprindă de Ministerul Apărării”, a mai spus Virgil Boglea.

ADVERTISEMENT