Fotbal intern

Gheorghe Mustață, mesaj pentru Marius Lăcătuș: „Îi spun eu că a antrenat FCSB!”

29.03.2020 | 10:27
Gheorghe Mustata mesaj pentru Marius Lacatus Ii spun eu ca a antrenat FCSB
MArius Lăcătuș. Sursă foto: eusunt12.ro
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a vorbit despre Marius Lăcătuș, unul dintre legendele „roș-albaștrilor” care a ales să fie alături de proiectul CSA Steaua.

Mesajul lui Gheorghe Mustață pentru Marius Lăcătuș

Gheorghe Mustață a vorbit despre Marius Lăcătuș, fostul antrenor al FCSB-ului, dar și al CSA Steaua, despre care a spus că s-a rugat de Gigi Becali să nu fie dat afară de la echipă, în perioada în care „fiara” a pregătit-o pe FCSB.

ADVERTISEMENT

„Când Gigi a vrut să-l dea afară pe Lăcătuș, noi l-am rugat pe Gigi să nu-l dea afară. Am pierdut campionatul atunci. Gigi ne-a spus tuturor că acel campionat îl vom pierde noi pentru că nu l-a dat afară pe Marius Lăcătuș.

Atunci a ascultat de noi. Mie îmi pare rău că Marius a spus că n-a antrenat niciodată FCSB. Îi spun eu că a antrenat. Mie îmi pare foarte rău că gloriile s-au împărțit în două. Sunt lucruri care dor”, a declarat Mustață, la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

„Da, e adevărat că Gigi Becali m-a căutat la pușcărie!”

Gheorghe Mustață a mărturisit că Gigi Becali l-a ajutat când era închis și consideră că finanțatorul FCSB-ului a ajutat enorm fotbalul românesc și continuă să o facă.

„Da, e adevărat că Gigi Becali m-a căutat la pușcărie! Chiar dacă lumea spune despre el că e cioban, el și-a asumat asta. Ciobanul ăsta ține fotbalul în viață”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a fost condamnat în trecut pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție.

Galeria „roș-albaștrilor” s-a împărțit în urma deciziilor judecătorești astfel că Peluza Sud a ales să susțină CSA Steaua, formație care evoluează în liga a patra, iar câteva grupări ale Peluzei Nord au decis să susțină FCSB pe care o consideră continuatoarea fostei Steaua.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a revenit alături de FCSB la meciul cu Dinamo (1-2) din returul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT