Fotbal intern

Gheorghe Mustață, necruțător cu Oprița: „Până de curând, fostul dinamovist zicea că FCSB este Steaua”

16.03.2021 | 09:55
Gheorghe Mustata necrutator cu Oprita Pana de curand fostul dinamovist zicea ca FCSB este Steaua
Gheorghe Mustață, necruțător cu Oprița: „Până de curând, fostul dinamovist zicea că FCSB este Steaua”
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, grupare ce susține clubul lui Gigi Becali, l-a atacat dur pe Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua. Oprița a jucat pentru FCSB, dar și pentru rivalii de la Dinamo. 

Echipa a doua a celor de la FCSB nu a reușit să își îndeplinească obiectivul principal pe care îl are în campionat, și anume acela de a-i bloca pe steliști să promoveze în Liga 2. Derby-ul roș-așbastru s-a încheiat cu scorul de 1-1.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul meciului și după finalul partidei, Daniel Oprița a fost foarte iritat și a oferit declarații acide la adresa celor de la FCSB, club despre care a susținut inițial că este, de fapt, Steaua.

Gheorghe Mustață, necruțător cu Oprița: „Folosirea creierului nu este punctul său forte”

Fostul atacant Daniel Oprița a jucat timp de patru sezoane pentru FCSB, înainte de a semna cu marea rivală, Dinamo. Decizia luată de actualul tehnician al celor de la Steaua în 2007 nu a fost uitată de Gheorghe Mustață. Liderul suporterilor FCSB l-a ironizat pe Oprița pentru trecutul său dinamovist.

ADVERTISEMENT

De asemenea, șeful suporterilor clubului patronat de Gigi Becali a râs de cunoștințele din domeniul geografiei pe care le posedă Oprița și l-a numit „băiat simplu, de la țară”. Totodată, Mustață nu s-a ferit să îl acuze pe fostul fotbalist al echipei pe care o susține că duce lipsă de inteligență.

„O vorbă din bătrâni ne spune că pentru a face ironii este nevoie de un nivel superior de inteligență… ori în cazul de față, antrenorul echipei din Liga Satelor, echipă înființată în 2017, a demonstrat in nenumărate rânduri că folosirea creierului aflat în dotare nu este punctul său forte.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că, dacă are picioare pentru fotbal… nici nu are mare nevoie.

Fostul dinamovist, susținător până de curând al teoriei că FCSB este Steaua, a prins voce după meciul cu academia clubului unde s-a consacrat ca jucător și încearcă (ironic crede el) să ne arate cât de misterios este Bucureștiul pentru el.

Înțelegem că este un băiat simplu, de la țară, cu un vocabular limitat dar o simplă căutare pe Google îl poate scuti de penibil și îi poate arăta diferența dintre Sectorul 4 și județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Mai pe înțelesul său, Berceniul este în Ilfov cam la fel cât este Ghencea în Ilfov”, a scris Gheorghe Mustață pe contul său oficial de Facebook.

O vorba din batrani ne spune ca pentru a face ironii este nevoie de un nivel superior de inteligenta… ori in cazul de…

Publicată de Mustata Gheorghe pe Luni, 15 martie 2021


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,95 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT