Sport

Gigi Becali reacționează după oferta lui Gheorghe Mustață: „Nu stau după prostiile lui! Să-mi arate o garanție bancară”

Gheorghe Mustață nu se lasă. Liderul galeriei FCSB a luat în serios anunțul lui Gigi Becali, care a afirmat că e dispus să vândă clubul, și susține că i-a înaintat o ofertă oficială actualului finanțator.
24.11.2021 | 19:00
Gigi Becali reactioneaza dupa oferta lui Gheorghe Mustata Nu stau dupa prostiile lui Sami arate o garantie bancara
ADVERTISEMENT
24-11-2021
17:04

Patronul FCSB nu vinde echipa până nu vede toți banii

Gigi Becali, Patronul FCSB, a anunțat săptămâna trecută că vrea să vândă echipa, dar fără jucători, iar liderul galeriei roș-albastre, a precizat că există deja un document oficial, care va fi trimis pe adresa clubului, prin care suporterii sunt dispuși să preia gruparea.

În context, Becali a precizat că va vinde echipa numai în momentul în care va vedea cei 10 milioane de euro. „Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani.

El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață! Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Săptămâna trecută, patronul FCSB confirma faptul că „rămâne valabil tot ce am vorbit cu el (n.r. – Gheorghe Mustață) la telefon. Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, și să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei.

Nu știu, le dă afaceristul ăla banii, pun ei bani ca ăia de la Dinamo, nu mă interesează. Să-mi facă dovada că au 10 milioane de euro”, spunea Becali.

Gheorghe Mustață e hotărât ca fanii vicecampioanei României să ia clubul din mâinile lui Gigi Becali. Liderul Peluzei Nord susține că există deja un document oficial, care va fi trimis pe adresa celor de la FCSB, prin care suporterii sunt dispuși să preia clubul, chiar și fără fotbaliști, așa cum vrea „latifundiarul din Pipera”.

„Suporterii au zis că le-am luat ce iubeau ei cel mai tare. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și le dau echipa așa cum am luat-o. Eu nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau.

ADVERTISEMENT

Cu drag primesc un investitor, dar cine vine? Nu vedeți ce-i la Dinamo? Suporterii să aducă 10 milioane și gata. Dau clubul fără jucători. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2, să vedem cum rămân CSA și FCSB fără nimic, că oamenii tot la mine vin, că-i am pe Coman, Tănase”, declara Gigi Becali, înainte de inițiativa suporterilor roș-albaștri.

Gheorghe Mustață anunță că suporterii FCSB sunt pregătiți să cumpere clubul de la Gigi Becali

Conform spuselor lui Mustață, nu lipsește decât ca Gigi Becali să accepte în mod oficial oferta Asociației Salvați Steaua. Omul de afaceri în vârstă de 63 a anunțat că vrea 10 milioane de euro în schimbul clubului pe care îl patronează.

ADVERTISEMENT

„Am întocmit hârtia pe care Asociația Salvați Steaua o trimite către clubul FCSB. Poate că a și fost deja trimisă în această seară (n.r. marți seară). După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul.

L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui. Noi dovedim că suntem serioși. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care și-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an.

Este adevărat că toți considerăm că sunt șanse 0,1 la sută ca Gigi să fi vorbit serios. Noi ne-am făcut datoria, suntem serioși și am întrebat oficial dacă și el este la fel”, a declarat Gheorghe Mustașă, la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

Victor Becali crede că vărul său e dispus să vândă FCSB

Deși la ora actuală pare un scenariu fantezist, Victor Becali chiar crede că Gigi Becali e în stare să vândă echipa al cărui principal finanțator este încă din anul 2003.

„Dacă a spus că o vinde și vin oamenii cu banii, de ce să nu o vândă? A spus: Vinde echipa, dar nu jucătorii. Ca să ajungi la un coeficient ca cel al FCSB-ului, este greu. Și, atunci, nu costă bani?”, a declarat Victor Becali, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,62 este cota pentru „PSFX”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT