Sport

Gheorghe Mustață pune tunurile pe jucători după înfrângerea cu Rapid: „Nu merită niciun respect, să le fie rușine!”

Liderul Peluzei Nord a sărit la gâtul jucătorilor după înfrângerea suferită în fața Rapidului „Nu merită niciun respect, să le fie rușine”.
16.08.2021 | 08:47
Gheorghe Mustata pune tunurile pe jucatori dupa infrangerea cu Rapid Nu merita niciun respect sa le fie rusine
ADVERTISEMENT

Jocul modest prestat de FCSB contra Rapidului, în primul derby al acestui sezon – pierdut la limită, scor 0-1 – i-a scos din minți pe ultrașii de la Peluza Nord. Imediat după fluierul final, aceștia s-au lansat, prin vocea liderului Gheorghe Mustață, într-o adevărată tiradă la adresa elevilor lui Dinu Todoran.

În ciuda faptului că autogolul său a decis soarta partidei de pe Arena Națională, Paulo Vinicius, fundașul dreapta adus de Gigi Becali chiar în această vară pentru a rezolva problema din centrul defensivei, a fost singurul care a scăpat „neșifonat”. Ba chiar i-a convins pe suporteri că merită să poarte banderola de căpitan în detrimentul lui Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord iese la atac. Mustață și-a ieșit din minți după Rapid – FCSB 0-1

Jucători de liga a doua. Să le fie rușine. Să plece. Vom intra noi în acțiune. Vinicius să fie căpitan. O rușine de jucători, o rușine de meci. Noi, galeria, am demonstrat că asta e Steaua.

Ei, jucătorii, nu merită niciun respect. Am avut în galerie oameni care au venit din toată țara. Pentru ce? Pentru bătaia lor de joc. Peluza Nord parcă era din 2014, echipa însă nu ne merită. Nu-i putem numi fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Cât de curând, unii dintre ei vor trebui să-și dea tricourile jos și să plece pe drumul lor Atitudine zero. Mulți nu au ce căuta la această echipă. Le-am arătat mereu că suntem alături de ei, dar ei nu au arătat că vor să fie alături de noi.

Să meargă la liga a doua, unii nu cred că pot juca nici măcar acolo. Ce au văzut acești suporteri de nota 5000? Nimic Rușine să le fie, asta le-am strigat și asta le transmit și acum Dacă nu se rezolvă rapid probleme intrăm noi în acțiune.

ADVERTISEMENT

Nu poate fi ca anul trecut. După părerea mea și nu numai a mea, Vinicius trebuie să fie căpitanul echipei. La această echipă trebuie să fie căpitan un om cu experiență, caracter și sânge în el. Așa este mereu, nu doar un meci”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Tănase trage semnalul de alarmă: „Dacă nu se va schimba ceva, va fi același lucru”

În altă ordine de idei, căpitanul Florin Tănase s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul prestat pe tot parcursul derby-ului cu Rapid și a ținut să lanseze un avertisment în perspectiva următoarelor meciuri: fără schimbări imediate, pe FCSB o așteaptă un nou sezon ratat.

ADVERTISEMENT

Din păcate, am pierdut, nu meritam altceva. Felicitări Rapidului, și-au dorit victoria și au obținut-o. N-au fost superiori, cred că am dominat o mare parte din meci, dar nu ne-am creat ocazii foarte clare.

Este greu, am mai spus-o, și cu meciuri în urmă. Eram conștienți că nu o să fie ușor. Așteptam să creștem în evoluție după ultima victorie. Probabil și acea victorie a fost printr-o execuție, o sclipire, este greu.

Pur și simplu nu jucăm ce trebuie, nu s-a întâmplat doar în seara aceasta. Întrebați antrenorul, o să analizăm și o să vedem ce este de făcut. Dacă nu se va schimba ceva, va fi același lucru. Nu pot să vă spun ce pregătim la antrenament. Important este că nu jucăm ce trebuie și trebuie schimbat ceva la noi”, a declarat mijlocașul de 26 de ani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: