Sport

Gheorghe Mustață pune tunurile pe toți după Sepsi – FCSB: ”Să vedeți ce iese dacă nu își dau demisia”

17.05.2021 | 08:48
Gheorghe Mustata pune tunurile pe toti dupa Sepsi  FCSB Sa vedeti ce iese daca nu isi dau demisia
Gheorghe Mustaţă Foto: Sursa zilei,ro
ADVERTISEMENT

Fanii FCSB au cerut demisia staff-ului și a lui Meme Stoica după egalul cu Sepsi. Liderul galeriei, Gheorghe Mustață, crede că șansele roș-albaștrilor de a mai câștiga titlul de campioană s-au diminuat semnificativ.

Gheorghe Mustață este nemulțumit de strategia finanțatorului Gigi Becali, care a declarat în repetate rânduri că este mai interesat să vândă jucători, decât să câștige trofee.

ADVERTISEMENT

Obișnuiți, la un moment dat, cu succese, atât pe plan intern, cât și în cupele europene, fanii roș-albaștrilor nu acceptă explicațiile și scuzele oficialilor FCSB, în frunte cu Meme Stoica, pentru un nou sezon ratat.

Ce mesaj le-a transmis liderul galeriei antrenorilor și lui Meme Stoica

Într-o intervenție la Radio Sport 1, Gheorghe Mustață a izbucnit la adresa conducerii și a antrenorilor de la FCSB. Liderul galeriei s-a arătat extrem de iritat de ultimele declarații ale managerului general Meme Stoica, într-un dialog cu suporterii echipei.

ADVERTISEMENT

”Dacă e afacere, hai să facem afacere. Dacă vrem să vindem, hai să vindem. Să ne ajute Dumnezeu să revină suporterii pe stadion și să vezi ce afacere facem și noi.

Astăzi (duminică, în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe – n.r.), echipa a fost la pământ, cu excepția lui Straton. Nu știu dacă are cineva loc la Steaua, dintre cei de acolo. Cineva a spus că nu își dă demisia.

ADVERTISEMENT

Nu se câștigă titlul, garantez 100%, cineva își va asuma și își va da demisia. Eu spun chiar tot staff-ul, să plece toți. Ce va fi la primul meci cu suporteri… dacă nu o să le placă ce vor păți cu noi, fără să ameninț în vreun fel. Vom face un spectacol extraordinar. Să ceară pix și hârtie și să o rezolve repede”, a amenințat Mustață.

Ce promit suporterii la revenirea pe stadion

La sfârșitul săptămânii trecute Meme Stoica a inițiat un dialog cu suporterii echipei patronate de Gigi Becali, dar maniera zeflemistă în care a răspuns anumitor întrebări mai mult i-a iritat pe fani. În frunte cu liderul lor, Gheorghe Mustață, ultrașii roș-albaștrii pregătesc spectacol și o mică ”corecție” pentru oficialul FCSB.

ADVERTISEMENT

”Nu am nimic cu MM, dar nu-mi poți aminti doar ce ai făcut tu când erai tânăr. Că de 6 ani nu se face nimic. MM nu făcea nicio performanță dacă nu eram în spate milioane de suporteri. Istoria nu contează, doar prezentul. Spunea că îi merg mesajele prea repede? Nu, MM, răspundeai numai ce îți plăcea ție. Dacă ai caracter și coloană vertebrala, îți dai demisia.

Asta este echipă pregătită? Te-a tăvălit Sepsi tot meciul. Prima repriză nu am trecut centrul terenului. Ce facem, MM, mergem la tenis cu piciorul? Că așa făceai mișto pe Facebook.

Nu am vrut să mă vaccinez, dar acum abia aștept. Să nu ratez întoarcerea pe stadion. Să vedeți ce iese acolo dacă nu îşi dau demisia, mai ales MM. Să se roage să dureze mai mult pandemia.

La primul meci vom avea 100 de torțe, iar la primul în Europa 500 de torțe. Să vezi atunci, afacere”, a tunat liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT