Sport

Gheorghe Mustață, reacție clară după FCSB – Sepsi 1-1: „Poate și jucătorii își dau seama!”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre partida FCSB - Sepsi, terminată 1-1.
24.08.2021 | 14:25
Gheorghe Mustata reactie clara dupa FCSB  Sepsi 11 Poate si jucatorii isi dau seama Exclusiv
Gheorghe Mustață, reacție clară după FCSB - Sepsi: „Poate și jucătorii își dau seama!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, a marcat Florin Tănase, în timp ce reușita celor de la Sepsi a fost semnată de Adnan Aganovic.

Gheorghe Mustață, reacție clară după FCSB – Sepsi

Liderul galeriei FCSB susține că rezultatul, din meciul cu Sepsi, nu este atât de important și că interesul suporterilor este să-i susțină pe Edi Iordănescu și jucători.

ADVERTISEMENT

În același timp, Gheorghe Mustață speră ca și jucătorii să-și dea seama că, în prezent, deciziile de la echipă sunt luate de Edi Iordănescu

„Pe noi, rezultatul mai puțin ne interesează. Interesul nostru este să încurajăm echipa și Edi să-și facă meseria, să facă o echipă competitivă.

ADVERTISEMENT

Indiferent de rezultate, noi vom fi alături de Edi. S-a văzut clar că el decide echipa, el face schimbări, s-a văzut clar și noi nu comentăm nimic.

Ăsta este interesul nostru, să încurajăm echipa. Am observat despre ce este vorba, și-a dat seama toată lumea. Evident că poate și jucătorii își dau seama că decizia îi aparține strict antrenorului.

ADVERTISEMENT

Pentru că, la câte greșeli s-au făcut în teren, poate și ei și-au dat seama că nu au fost schimbați după una-două greșeli și că decizia îi aparține strict antrenorului. Sper să-și revină cât de curând”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Edi Iordănescu, semnal de alarmă după meciul cu Sepsi

După remiza cu Sepsi, Edi Iordănescu a semnalat faptul că echipa mai are mult de muncit pentru a ajunge la nivelul pe care și-l dorește.

ADVERTISEMENT

„Ținând cont de situația din clasament, putem spune că sunt puncte pierdute. Pot spune că avem mult de muncă, tare, tare mult de muncă.

Suntem în plin campionat, împreună cu staff-ul tehnic doresc să duc echipa într-o direcție, din păcate suntem departe de ce îmi doresc să jucăm.

De multe ori am avut ca adversari portar care să fie omul meciului. Vlad a fost decisiv la penalty, pe de-o parte am pierdut două puncte, pe de altă parte am câștigat unul.

Am vrut, am încercat, din păcate nu am realizat prea multe.

Am o bancă în care cred, dar și pe bancă avem tineri, am mai pierdut și un jucător, pe Moruțan, să vedem ce se va întâmpla, e posibil să mai am nevoie de doi jucători, o să mai discut și cu patronul.

Nu discutasem despre plecarea lui Moruțan când am semnat, eu nu o să mă opun unui transfer, mai ales dacă se pleacă la mai bine și mi se pare normal să îi sprijinim. Cu tot regretul, pentru echipă, nu mă pot opune, dar e normal să punem în loc.

Mi-e greu în plin campionat să punem alții. Eu aștept mai multă personalitate, să fim mai organizați, să comunicăm mai mult, să fim mai intenși, e clar că se văd niște lucruri pentru care am venit aici.

Trebuie luat totul etapă cu etapă, pentru că nu putem pune la punct o echipă în câteva etape. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat în seara asta și după vorbim de alți jucători”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul meciului cu Sepsi.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,27 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT