Sport

Ședință de urgență convocată la FCSB: „Îi cerem lui Toni Petrea să nu se mai lase umilit!”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, după ce Toni Petrea, antrenorul principal de la FCSB, a cerut o discuție cu reprezentanții Peluzei Nord.
10.04.2022 | 17:02
Sedinta de urgenta convocata la FCSB Ii cerem lui Toni Petrea sa nu se mai lase umilit Exclusiv
Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, după ce Toni Petrea, antrenorul principal de la FCSB, a cerut o discuție cu reprezentanții Peluzei Nord
ADVERTISEMENT

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari, Toni Petrea s-a declarat deranjat de faptul că, la fiecare meci, ultrașii FCSB-ului îi cer demisia. Ba, mai mult, tehnicianul bucureștenilor a solicitat o ședință cu reprezentanții Peluzei Nord.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a acceptat dorința lui Toni Petrea

Gheorghe Mustață susține că reprezentanții Peluzei Nord vor avea o discuție cu Toni Petrea, în urma căreia s-ar putea ajunge la un acord pentru a nu i se mai cere demisia actualului antrenor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„O să discutăm. O să vorbim în următoarele ore. Noi n-avem nimic cu domnul Toni Petrea, cu omul Toni Petrea, cu antrenorul Toni Petrea. O singură nelămurire a noastră e cu Gigi că se bagă la echipă, atât.

Noi o să avem o discuție și, fără niciun fel de problemă, o să clarificăm situația. Noi o să continuăm să ne încurajăm echipa și vedem ce o mai fi”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Nu vrem să știm că se lasă umilit!”

Totodată, liderul galeriei FCSB-ului spune că își dorește ca Toni Petrea să nu se mai lase umilit de patronul Gigi Becali, care ia toate deciziile la echipă.

„(n.r. dacă se poate ajunge la o înțelegere să nu i se mai ceară demisia lui Toni Petrea) De ce nu? O să avem un dialog cu el. Noi nu punem condiții, fiindcă nu avem de ce să punem condiții. Noi susținem oamenii care vor binele acestei echipe, dar am spus-o și o repet: Nu vrem să știm că se lasă umilit! Noi la capitolul acesta vrem să discutăm, să nu se lase umilit și el să fie factorul de decizie. Noi asta ne dorim de la el.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea este un om sincer și corect. Este un om cu care se poate discuta și care nu minte. Știu foarte bine ce vorbesc și știu ce fel de om este. Nu cred că ne-ar minți, n-are niciun rost să ne mintă.

Noi suntem conștienți că toți patronii se bagă la echipe, numai că al nostru o face pe față. Are putere să discute cu Becali, că, până la urmă, e antrenorul echipei. Evident că vorbesc și discută”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Dacă Dumnezeu vrea să se relanseze campionatul, trebuie să bată Craiova!”

În încheiere, Gheorghe Mustață susține că, pentru a fi relansată lupta la titlu, trebuie ca Universitatea Craiova să o învingă pe campioana CFR Cluj, în meciul de diseară.

„Acum, ce o vrea Dumnezeu. Dacă vrea să se relanseze campionatul, trebuie să bată Craiova. După, o să înceapă și ceilalți să tragă, pentru că au șanse și ei. Trebuie să înțeleagă toată lumea că obiectivul este campionatul”, a încheiat Gheorghe Mustață.

Partida FCSB – FC Voluntari este programată luni, la ora 21:00, pe stadionul „Arena Națională”.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 2,92 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT