Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gheorghe Mustață și Robert Niță, dialog spumos despre implicarea lui Becali la FCSB: „Ai înțelegere cu Gigi să pui 1-2 titulari?” / „Ce-ți mai place”. Video exclusiv

Gheorghe Mustață și Robert Niță au făcut show la Fanatik SuperLiga. Cum l-au ironizat liderul Peluzei Nord pe „antrenorul” Gigi Becali
18.03.2023 | 15:01
Gheorghe Mustata si Robert Nita dialog spumos despre implicarea lui Becali la FCSB Ai intelegere cu Gigi sa pui 12 titulari  Ceti mai place Video exclusiv
Gheorghe Mustață a vorbit despre relația dintre Gigi Becali și Mihai Pintilii. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit cu nouă ediție incendiară înainte de decizia definitivă în prezența palmaresului Stelei și de meciul decisiv dintre Sepsi și FC U Craiova 1948.

Gheorghe Mustață, mesaj pentru Gigi Becali: „Să facă schimbările alea cum trebuie”

Liderul galeriei FCSB i-a transmis în direct la FANATIK SUPERLIGA un mesaj lui Gigi Becali: „Poate o să-și dea seama că nu trebuie să mai greșească și să facă schimbările alea cum trebuie. Ca să mai facem și o glumă. Parcă tu nu știi Ioana cine face schimbările. Vreți să vă răspund eu?”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Cu toate acestea, Mustață îl laudă pe delegatul echipei: „Sunt foarte mulți oameni în delegația noastră. Pintilii face echipa, Gigi decide. Sunt foarte mulțumiți de Pintilii și ne pare rău că nu are licență pentru că eu merg aproape zi de zi la bază, văd cum se pregătesc băieții.

Chiar și acum la 12:45 am live făcut de acolo cu jucătorii, să cheme suporterii la stadion și să le transmitem toată energia noastră pozitivă. 

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață și Robert Niță, dialog savuros: „Cum ai aruncat-o și cu soacra!”

Robert Niță a intervenit în discuție și a făcut haz de necaz de situația de la FCSB: „Voiam să te întreb dacă ai vreo înțelegere cu Gigi Becali să pui și tu unu-doi titulari, care vă plac vouă mai mult…”.

Și Gheorghe Mustață a intrat în jocul fostului atacant al Stelei: „Ce-ți place ție! Cum ai aruncat-o și cu soacra! Știi că aia a devenit virală, nu? Știi foarte bine că noi suporterii nu avem dreptul să ne băgăm la echipă. Noi doar susținem. Am văzut ce se întâmplă acum la echipă, cât de mobilizați sunt jucătorii”.

ADVERTISEMENT

Liderul suporterilor FCSB știe și care e marele plus al lui Mihai Pintilii: „Nu știu, poate că a învățat ceva de la Reghe. El aduna toți jucătorii cu familii, cu soții, între ei acolo, au făcut o familie împreună și Pintilii cred că a avut chestia asta și a făcut-o și el. Uite că echipa dă randament”.

Gheorghe Mustață, despre o posibilă venire a lui Bogdan Lobonț la FCSB: „Nu dau din casă”

Robert Niță a vrut să afle cum ar fi primită o eventuală venire a lui Bogdan Lobonț la FCSB: „Cum vezi discuția asta cu un posibil antrenor care ar veni acolo? Am văzut că s-a vorbit și de Lobonț și aici aș vrea să te întreb în mod special. El nu e văzut nici pe departe ca un stelist”.

ADVERTISEMENT

Gheoghe Mustață a driblat însă subiectul și nu a vrut să dea prea multe detalii: „Nu știu Robert dacă a fost vreo discuție de Lobonț. Așa s-a auzit și de Goian și n-a fost adevărat. Așa s-a auzit și de Ilie Poenaru, n-a fost adevărat”.

Gheorghe Mustață și Robert Niță, despre viitorul antrenor al FCSB

„Eu știu altceva și nu vreau să comentez. Nu dau din casă. Haideți să schimbăm subiectul dacă se poate. Străin de fotbal nu e! Să vă spun ceva: nu e chiar așa cu scandalul de până acum! Sper să se încheie și să se înceteze cu discuțiile de Leo Strizu, că nu dă bine la niciunul”, a concluzionat ultrasul.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT