Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gheorghe Mustață surprinde înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Prefer să mă bată Rapidul!”

Gheorghe Mustață a făcut o declarație surprinzătoare înainte de FCSB - Universitatea Craiova. În ce condiții acceptă liderul Peluzei Nord să piardă derby-ul cu Rapid
06.04.2024 | 23:20
Gheorghe Mustata surprinde inainte de FCSB  Universitatea Craiova Prefer sa ma bata Rapidul
Gheorghe Mustață surprinde înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Prefer să mă bată Rapidul!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA câte bilete s-au vândut pentru FCSB – Universitatea Craiova. Liderul Peluzei Nord a vorbit însă și despre derby-ul din ultima etapă a turului, cu Rapid.

Gheorghe Mustață, înainte de FCSB – Universitatea Craiova. În ce condiții acceptă să piardă derby-ul cu Rapid: „Sunt campion 100%”

Gheorghe Mustață îi ține cu picioarele pe pământ pe fanii celor de la FCSB. Liderul Peluzei Nord consideră că, deși au un avans de 7 puncte înaintea meciului cu Universitatea Craiova, roș-albaștrii trebuie să aibă grijă și să nu se gândească deja la titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Fanii liderului din SuperLiga așteaptă de 9 ani un nou campionat, iar Mustață a dezvăluit ce rezultate și-ar dori în perioada imediat următoare. „Noi sperăm să câștigăm cele 3 puncte mâine și să ne îndreptăm spre titlul 27.

Nu știu dacă o să îmi atrag antipatii, dar eu spun așa. Să câștigăm meciul de mâine, după să facem un X la CFR Cluj și după să ne bată Rapidul. Ce, sunt campion 100%!”, a declarat Gigi Mustață la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Cum comentează absențele lui Băluță și Mitriță

FANATIK a anunțat în exclusivitate că FCSB l-a pierdut pe Alexandru Băluță pentru următoarea perioadă din cauza unei accidentări. Totuși, Mustață nu își face griji.

Alexandru Mitriță lipsește și el de la Universitatea Craiova. Site-ul nostru a anunțat în preieră că „Piticul” nu a făcut deplasarea la București.

ADVERTISEMENT

„Nu joacă Mitriță la ei, nu joacă nici la noi Băluță. Se compensează. Amândoi sunt micuți și fotbaliști buni. Noi nu ne pregătim încă de nimic. Mergem să încurajăm echipa și atât.

Sper ca diferența de valoare dintre noi și ei să se vadă mâine. Noi îi avem pe Coman, pe Olaru, pe Șut. Sunt jucătorii noștri care fac diferența”, a mai spus Mustață.

ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova este capul de afiș al etapei a treia din play-off-ul SuperLigii. Duelul de pe Arena Națională e programat duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT