Fotbal intern

Gheorghe și Ianis Hagi au cucerit internetul. Au înlocuit cu succes mingea de fotbal cu role de hârtie igienică. VIDEO

20.03.2020 | 19:30
Gheorghe si Ianis Hagi au cucerit internetul Au inlocuit cu succes mingea de fotbal cu role de hartie igienica VIDEO
ADVERTISEMENT

Gheorghe și Ianis Hagi au răspuns afirmativ ultimului challenge din meciul online, jonglarea cu o rolă de hârtie igienică. Fostul component al „Generației de Aur” a arătat că încă mai deține tehnica cu care impresiona la Real Madrid, Barcelona și Galatasaray, iar Ianis a arătat că a moștenit din calitățile tatălui său.

Gheorghe și Ianis Hagi, „duble” cu rola de hârtie igienică

Din cauza pandemiei de coronavirus cei mai mari sportivi ai planetei se află în autoizolare, la domiciliu, iar în mediul online a apărut o nouă provocare: jonglatul cu o rolă de hârtie igienică.

ADVERTISEMENT

După Lionel Messi, Sergio Ramos, Marcelo, Xavi sau Arturo Vidal au trecut challenge-ul, reușind 10 „duble” cu rola de hârtie igienică, i-a venit rândul și lui Ianis Hagi să demonstreze tehnica pe care o deține.

Ianis, revenit în România după suspendarea campionatului din Scoția, a trecut cu bio provocarea, reușind chiar să impresioneze prin calitatea tehnică, și a dat provocarea mai departe chiar tatălui său, Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Managerul clubului Viitorul, care se află în această perioadă acasă, alături de familie, a răspuns imediat afirmativ provocării lansate de Ianis, iar clipurile de pe Instagram cu cei doi au devenit deja virale pe rețelele de socializare.

Semnalul de alarmă tras de Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi, patronul de la Viitorul, a transmis că pandemia de coronavirus va produce daune financiare enorme în rândul cluburilor de fotbal.

ADVERTISEMENT

 În această perioadă creionez planul pentru ce urmează, pentru când se va relua fotbalul. Eu zic că trebuie să ne gândim de la noul sezon încolo, acest sezon este compromis.

Eu cred că toate cluburile vor scădea bugetele la 50%, cluburile din toată lumea. Vor fi pierderi uriașe. Toate cluburile vor avea de suferit. 

ADVERTISEMENT

Eu încerc să am o viziune, să anticipez anumite lucruri, sper să fiu inspirat”, a declarat Gheorghe Hagi la  TV Digisport.

ADVERTISEMENT