ADVERTISEMENT
News

Gheorghe Șoldan, deputatul PSD “sărac lipit pământului”. Ce şi-a trecut politicianul în declaraţia de avere. ”A trăit cu apă și soare”

Un deputat PSD a trăit într-o "sărăcie lucie" în ultimele luni. Dovadă acestui aspect sunt cele trecute de Gheorghe Șoldan în declarația de avere.
Autor: Adrian Baciu | 21.07.2021 | 13:07
Gheorghe Șoldan, deputatul PSD
Gheorghe Șoldan, deputatul PSD "sărac lipit pământului". Ce şi-a trecut politicianul în declaraţia de avere. ”A trăit cu apă și soare”. Sursa foto: newsbucovina.ro

Gheorghe Șoldan, deputat ales pe listele PSD în decembrie, pare “sărac lipit pământului”. Votat în 2020 în Parlamentul României, acesta nu a declarat nimic în ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în februarie, în această secțiune a documentului apare o sumă câștigată din pariuri sportive. Apoi, în iunie, acestuia îi mai intră în cont 100.000 de lei, un împrumut revenit de la partid, bani dați în campania electorală.

Gheorghe Șoldan, deputatul PSD “sărac lipit pământului”. Ce a scris în declaraţia de avere

Situația politicianului social-democrat a fost semnalată de activistul civic Valeriu Nicolae. Într-o postare pe Facebook, acesta expune evoluția financiară a deputatului PSD de Suceava.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform documentelor oficiale, Gheorghe Șoldan are o situație extrem de grea, deși, teoretic, ocupă o poziție extrem de privilegiată.

La cei 30 de ani ai săi, acesta nu are nimic specificat despre despre educația și experiența sa. ”Firma lui, un aprozar, nu are bilanț contabil depus din 2015”, scrie Valeriu Nicolae.

ADVERTISEMENT

De asemenea, într-o perioadă de 37 de zile, chiar în acest an 2021, declarațiile sale de avere sunt diferite. Conform primei, din ianuarie, politicianul a trăit din 182 de RON pe lună, în 2020, și a avut noroc că a fost împrumutat de un amic de 100.000 de RON.

Apoi, într-o declarație din februarie, mai apar pe numele său 29.728 de lei rezultați din pariuri sportive. Ulterior, în iunie 2021, apare și suma de 100.000 de lei, bani care i-au fost restituiți după campania electorală a PSD.

ADVERTISEMENT
declarație avere gheorghe șoldan
Declarație de avere Gheorghe Șoldan. Sursa foto: Colaj Fanatik

Câștigurile din pariuri, populare printre aleși. Ce a declarat un parlamentar AUR

Gheorghe Șoldan de la PSD are un predecesor în domeniul parlamentarilor cu succes la pariuri. În debutul anului, un deputat AUR a uimit prin intermediul declaraţiei sale de avere.

La capitolul câştiguri pe anul trecut, Ciprian Ciubuc a pus o sumă pe care a obţinut-o din pariuri sportive.

ADVERTISEMENT

Deputatul Ciprian Ciubuc şi-a trecut în declarația sa de avere din 18 ianuarie 2021 ceva mai puțin obișnuit. A trecut printr-o saracie lucie pentru ca pe tot parcursul anului 2020 el nu a câștigat decât 1.500 de lei la câteva cunoscute case de pariuri, la care se adaugă circa 980 de lei din chirie la o asociație agricola.

Teoretic, actualul deputat a trecut prin anul de pandemie 2020 cu mai putin de 200 de lei pe lună.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!