Ştefan: “Trebuia ca şi Dragomir să înţeleagă lucrul ăsta”

Roxana Brănişteanu   
în Carousel hot news
22/11/2013, 15:29
Ştefan: “Trebuia ca şi Dragomir să înţeleagă lucrul ăsta”

Preşedintele onorific al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, doreşte restart-ul întregului fotbal românesc, nu doar a funcţiilor de conducere din cadrul LPF şi FRF. Bănuit că a fost unul dintre personajele care l-a ajutat pe Gino Iorgulescu să ajungă la cîrma Ligii, „Pinalti” solicită noului şef o analiză atentă a celor care ocupă funcţii importante în instituţia pe care acesta o conduce.

“Este normal, pentru că Mircea Sandu înţeles că este momentul să se retragă şi trebuia ca şi Dragomir să înţeleagă lucrul ăsta. Nu am nimic personal cu dînsul, dar cînd vine cineva cu un suflu nou, schimbarea trebuie să fie generală şi cred că o sa fie benefică pentru fotbalul românesc.

Eu aş face o selecţie, o analiză a activităţii lor (a funcţionarilor din cadrul LPF, n.r.) şi, dacă se demonstrează că unii dintre e nu au respectat statutul şi regulamentele şi au încălcat şi legile buneicuviinţe, atunci trebuie regîndit şi revăzut. Nu cred că toţi observatorii de la Ligă nu ar fi competenţi sau morali, dar în caz contrar ar trebui făcută o primenire, a spus Gheorghe Ştefan la Sport Total FM.

Închide ×