Sport

Gheorghe Tadici continuă duelul cu CSM București: „Dacă le aveam pe Lazovic, Martin și Grubisic, mergeam în Final Four!”. Exclusiv

06.05.2021 | 10:52
Gheorghe Tadici continua duelul cu CSM Bucuresti Daca le aveam pe Lazovic Martin si Grubisic mergeam in Final Four Exclusiv
Gheorghe Tadici continuă duelul cu CSM București: "Dacă le aveam pe Lazovic, Martin și Grubisic mergeam în Final Four?". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Duelul dintre CSM București și HC Zalău disputat sâmbătă în Liga Florilor, a continuat și la declarațiile de după meci între Adi Vasile și Gheorghe Tadici. Cei doi au avut un schimb mai incisiv de replici la finalul confruntării tranșate greu de “tigroaice” cu 29-27. 

Gheorghe Tadici a vorbit pentru FANATIK despre duelul cu CSM București spunând că la cum a arătat jocul, dacă avea 3 jucătoare de la “tigroaice” la Zalău ar fi însemnat că echipa lui era capabilă de o calificare în Final Four în dauna lui ȚSKA Moscova:

ADVERTISEMENT

Gheorghe Tadici continuă duelul cu CSM București: “Mă întreb dacă le aveam pe Lazovic, pe Carmen Martin și Grubisic în poartă dacă nu mergeam cu echipa asta în Final Four?”

“La cum a arătat jocul de sâmbătă, mă întreb dacă le aveam pe Lazovic, pe Carmen Martin și Grubisic în poartă dacă nu mergeam cu echipa asta în Final Four. Mă întreb și eu dacă lucrurile nu ar fi stat așa? 

La CSM București, ca și la alte echipe din Liga Națională, sunt rezultate cumpărate. Sunt costuri prea mari să ai obiectiv de titlu în România. Dacă această investiție de la CSM București este doar pentru a lua titlul în Liga Națională nu cred că este un mare avantaj și în niciun caz în ceea ce privește performanțele handbalistice pe plan intern. 

ADVERTISEMENT

Nu mă înțelegeți greșit, nu am absoult nimic cu handbalistele. Ele muncesc foarte mult, se antrenează, sunt profesioniste, am o problemă cu sumele din bani publici care se aruncă pe salarii și pe bugete exorbitante”, a spus antrenorul Zalăului pentru FANATIK.

“Îmi este greu să înțeleg de ce există această concurență între primării și Consiliile Județene pentru contracte și salarii”

Antrenorul echipei HC Zalău susține că nu înțelege care este motivul pentru care primăriile și Consiliile Județene se întrec în salarii și contracte mari oferite handbalistelor, mai ales în perioadă de pandemie:

ADVERTISEMENT

“Îmi este greu să înțeleg de ce există această concurență între primării și Consiliile Județene pentru contracte și salarii. Există atât de multe probleme de rezolvat în comunități în perioade de pandemie.

Chiar așa toate lucrurile merg foarte bine în toate comunitățile? Toată lumea se plânge despre cât de grea este perioada de pandemie și cât de afectate sunt bugetele, dar iată că vorbim de bugete de milioane de euro și salarii uriașe din bani publici pentru echipele de handbal, iar multe dintre ele nici nu prind cupele europene. Sportul trebuie susținut din bani publici, dar nu așa”, a spus Tadici.

ADVERTISEMENT

În Liga Națională există 7 echipe care au un buget de 1,5 milioane de euro sau chiar mai mare. CSM București este “regina”, clubul din Capitală având un buget anual de aproximativ 3,8 milioane de euro anual.

ADVERTISEMENT