Sport

Gheorghe Tadici, răspuns pentru Oana Manea: “Ea e mai șugubeață, dar uită două lucruri!”

26.11.2020 | 18:35
Gheorghe Tadici raspuns pentru Oana Manea Ea e mai sugubeata dar uita doua lucruri
ADVERTISEMENT

Gheorghe Tadici i-a răspuns Oanei Manea după ce fosta mare jucătoare a naționalei României a povestit că antrenorul le lua telefoanele înainte de culcare și chiar se uita prin mesajele pe care le aveau cu iubiții lor. 

Replica lui Tadici nu s-a lăsat așteptată. Fostul antrenor al naționalei României a precizat pentru FANATIK că lucrurile nu au stat chiar așa cum povestește Oana Manea, spunând că fostul pivot a înflorit un pic povestea.

ADVERTISEMENT

Totodată, antrenorul celor de la HC Zalău a precizat că nu este supărat pe Oana Manea, ba chiar îi este dragă și că exigențele sale au dus la performanțele obținute de România la turneele finale europene și mondiale.

Gheorghe Tadici, răspuns pentru Oana Manea: “În legătură cu mesajele citite, n-avea cum să fie așa. Păi n-aveau parole pe telefoane?”

“Am citit și eu ce a spus Oana Manea. Ea este o fată șugubeață și a mai înflorit prin ce a spus pe acolo. În primul rând, zicea că mă sunau pe la 3-4 dimineața și că le ziceam că n-am dormit toată noaptea.

ADVERTISEMENT

Păi ce făceam până la 4 dimineața? Nu dormeam? Apoi, în legătură cu mesajele citite, n-avea cum să fie așa. Păi n-aveau parole pe telefoane? Le știam eu parolele?”, a spus Gheorghe Tadici pentru FANATIK.

“Aveam două telefoane, știind că ne va lua unul dintre ele. Poate îi dădeam un telefon stricat sau unul mai vechi”

Oana Manea a spus la GSP că Gheorghe Tadici a fost cel mai dur antrenor cu care a colaborat în cariera lui și că seara, înainte de culcare, Tadici le lua telefoanele, dar jucătoarele mai experimentate știau schema și aveau două telefoane:

ADVERTISEMENT

„Cred că domnul Gheorghe Tadici a fost cel mai dur și cel mai strict antrenor pe care l-am avut. De obicei, seara ne lua telefoanele, ca să ne odihnim și să nu vorbim cu cineva. A doua zi, aveam înviorare și cred că se uita în telefoane să vadă ce primea fiecare.

Alinta jucătoarele așa cum ele vorbeau cu soțul sau cu iubitul. «Hai, iubita, dă-i din brațe!» sau «Hai, pui!» Mie nu mi-a spus în vreun fel.

ADVERTISEMENT

Doar că noi știam secretul. Aveam două telefoane, știind că ne va lua unul dintre ele. Poate îi dădeam un telefon stricat sau unul mai vechi. Într-o zi, după ce ne-a luat telefoanele, am zis să-l sunăm și să-l deranjăm și noi. Îl sunam la 03:00 – 04:00 dimineața. A doua zi, Tadici ne spunea: «Cine m-a sunat? N-am dormit toată noaptea!»”, a povestit Manea.

ADVERTISEMENT