Sport

Gheorghe Tadici, uimit de cum a pierdut CSM București calificarea: ”A fost ceva de necrezut”

11.04.2021 | 20:38
Gheorghe Tadici uimit de cum a pierdut CSM Bucuresti calificarea A fost ceva de necrezut
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, a fost uimit de cum a pierdut CSM București calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin și critică anumite jucătoare.

”Tigroaicele” s-au impus acasă cu 32-27 în fața formației ȚSK Moscova, dar rusoaice au învins la retur cu 24-19 și merg în semifinale datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

ADVERTISEMENT

Este un eșec dureros pentru “tigroaice”, în condițiile în care erau mari favorite la calificarea în Final Four după meciul din tur. FANATIK vă prezintă motivele care au dus la acest dezastru de la Moscova, un meci de tristă amintire de care o să ne aducem aminte mult timp.

Ratarea calificării de către CSM București l-a surprins pe Gheorghe Tadici

Trei dintre cele patru reprize ale “dublei” cu rusoiacele au fost controlate de CSM București, însă în final, rusoaicele sunt cele care s-au calificat în Final Four-ul de la Budapesta, iar Gheorghe Tadici nu înțelege cum a fost posibil acest lucru.

ADVERTISEMENT

”N-a fost o fază clară la final, nu știu dacă ar fi trebuit 7 metri pentru CSM. Cred că și în tur s-a pierdut calificarea, CSM putea să bată la șase goluri diferență, la ultima fază. În handbal, o victorie la cinci goluri în dublă manșă e un scor periculos”, a declarat cel mai experimentat antrenor din Liga Florilor.

”Calificarea s-a pierdut de fapt în cele 20 de minute din repriza secundă. A fost ceva de necrezut ce s-a întâmplat, acolo s-a pierdut jocul! Măcar 50% dintre ratări dacă nu erau, altfel discutam acum”, a mai spus Tadici pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Gyor, marea favorită în Final Four

”Sunt jucătoare cu experiență internațională, cu patru-cinci campionate mondiale și europene în spate, nu se poate întâmpla așa ceva. Neagu a jucat bine, dar handbalul este un sport colectiv, nu poate o singură jucătoare sau două să facă totul”, a continuat el.

Gheorghe Tadici o vede pe Gyor mare favorită în Final Four: ”Cred că tot Gyor va câștiga Liga Campionilor! Au un lot foarte bun, Final Four-ul este tot la Budapesta, dar să nu neglijăm Vipers, atenție la această echipă care a eliminat-o pe Rostov. Vin din Norvegia, știm ce înseamnă handbalul de acolo, plus că au o echipă completă”.

ADVERTISEMENT

Directorul general al lui CSM București, Gabriela Szabo, a reacționat după ratarea calificării în Final Four și spune că proiectul CSM va continua la cel mai înalt nivel în ciuda înfrângerii amare din Rusia.

ADVERTISEMENT