Life

Gheorghe Turda are o nouă iubită? Ce a spus solistul despre situația sa amoroasă de acum

Gheorghe Turda (73 de ani) este mai hotărât ca niciodată să-și refacă viața sentimentală după despărțirea de Nicoleta Voicu.
07.10.2021 | 23:49
Gheorghe Turda are o noua iubita Ce a spus solistul despre situatia sa amoroasa de acum
Gheorghe Turda are o nouă iubită? Ce a spus solistul despre situația sa amoroasă de acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică populară și solista s-au despărțit de ceva vreme, chiar dacă mai au unele socoteli de încheiat. Chiar și așa vedeta vrea să fie optimist și să privească în viitor.

După o legătură eșuată, care nu a dus nicăieri și după un mariaj de 37 de ani, interpretul nu se lasă bătut și vorbește extrem de deschis despre dragoste și relații de iubire.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a spus totul despre situația sa amoroasă de acum, punctând faptul că nu se vede rămânând singur până la finalul vieții.

Gheorghe Turda, gata de o nouă relație sentimentală?

Dezvăluirea i-a pus pe gânduri pe fani, care se întreabă dacă nu cumva solistul a dat de înțeles că a cunoscut pe cineva. Sau poate nu și-a pierdut speranța că va găsi persoana potrivită.

ADVERTISEMENT

În plus, Gheorghe Turda consideră că mai are timp să întâlnească în drumul său o femeie cu care să fie pe aceeași lungime pe undă până la capăt.

„Sunt în standby, când e să vină o să vină. Singurătatea ucide, iar eu nu o să rămân de unul singur până mor. O dată și o dată o să vină cineva și în viața mea”, a spus artistul pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, solistul de muzică populară spune că se descură singur, deși are 73 de ani. Vedeta crede că ceea ce îi este menit va apărea mai devreme sau mai târziu în viața sa.

„Mai este timp, eu oricum ma descurc singur în orice, dar nu e vorba de trebuie sau de ajutor, este legat de suflet”, a completat Gheorghe Turda, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda, văduv din anul 2009. Soția sa era balerină

Elisabeta Turda, regretata soție a lui Gheorghe Turda, i-a dăruit solistului două fete, Anca și Voichița. Fostă balerină a ansamblului Rapsodia a fost răpusă de leucemie în anul 2009, după 20 de ani de când avea boala.

Femeia a murit la vârsta de 61 de ani, după o căsnicie de 37 de ani cu renumitul cântăreț de muzică populară, care consideră că boala a apărut pe fondul unei vizite la Hiroshima, în Japonia.

După moartea soției, solistul a fost nevoit să-și continue drumul. Nu i-a fost deloc ușor pentru că a încercat de câteva ori să-și refacă viața amoroasă.

ADVERTISEMENT