Life

Gheorghe Turda, dezvăluire neaşteptată despre Maria Ciobanu: “Cel mai potrivit bărbat pentru ea este el”

Gheorghe Turda a făcut o dezvăluire neașteptată despre Maria Ciobanu. Iată ce a spus despre fostele relații ale interpretei.
08.10.2022 | 23:01
Gheorghe Turda dezvaluire neasteptata despre Maria Ciobanu Cel mai potrivit barbat pentru ea este el
Gheorghe Turda, dezvăluire despre Maria Ciobanu. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a vorbit despre Maria Ciobanu și a atins și subiectul fostelor sale relații. Artistul și-a spus părerea despre actualul soț al renumitei interprete.

Ce a spus Gheorghe Turda despre Maria Ciobanu. Dezvăluirea neașteptată a cântărețului

Artistul a cântat în trecut alături de Maria Ciobanu, însă cei doi se cunosc bine și departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a vorbit despre cum este Maria Ciobanu în viața sa privată. Cei doi sunt rude prin alianță, acest detaliu nefiind cunoscut pentru multă lume. Gheorghe Turda este apropiat de familia îndrăgitei cântărețe de muzică populară.

Interpretul i-a cunoscut și pe ultimii parteneri de viață ai artistei în vârstă de 85 de ani și are o părere foarte bună despre actualul ei soț, Mircea Cîmpeanu, cu care este căsătorită din 1981.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda este de părere că niciun bărbat nu a fost mai potrivit pentru Maria Ciobanu decât actualul ei partener de viață.

“Pe Maria o știu de pe vremea când era cu solistul Florea Burnea, Camelia este făcută cu Florea, el a murit acum un an.

ADVERTISEMENT

Dar cel mai potrivit bărbat pentru ea este Mircea Cîmpeanu, fost jucător și antrenor de baschet. El o iubește mult și o respectă.”, a declarat artistul pentru ego.ro.

Cu ce se ocupă Maria Ciobanu în SUA

În cadrul aceluiași interviu, Gheorghe Turda a mai spus că a avut ocazia să o vadă pe Maria Ciobanu și dincolo de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Cântăreața, care a venit în vizită în România în august, este o adevărată gospodină și nu refuză treburile casnice. În timpul unui turneu, Gheorghe Turda a stat în casa Cameliei, fiica Mariei Ciobanu, așa că a văzut-o pe artistă “în acțiune”.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu obișnuia să se trezească foarte devreme pentru a lucra în grădină, după cum a mai menționat Gheorghe Turda.

“Vă pot spune că Maria este o harnică din cale afară și o luptătoare.

Eu mă mai odihneam după un spectacol și după un șpriț, dar ea se trezea foarte de dimineață, lua târnăcopul și scotea rădăcini de pomi, ca să pună flori în locul lor.”, a adăugat interpretul.

Mai mult, Maria Ciobanu gătește foarte bine și este foarte muncitoare. Gheorghe Turda a mai spus despre renumita artistă că este “o artistă complexă, o mamă excepțională”.