Life

Gheorghe Turda, emoționat până la lacrimi, amintindu-și de soția răpusă de leucemie: „E foarte greu fără ea”

Gheorghe Turda și-a reamintit de regretata lui soție, răpusă de leucemie în urmă cu mai mulți ani. Acesta și familia i-au dedicat un moment special de sărbători.
04.01.2023 | 23:30
Gheorghe Turda emotionat pana la lacrimi amintindusi de sotia rapusa de leucemie E foarte greu fara ea
Gheorghe Turda, interpret de muzică populară. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Din 1987 încoace, Gheorghe Turda trăiește cu o mare durere în suflet, una despre care atunci când vorbește nu se poate abține să nu plângă.

Gheorghe Turda nu o va uita niciodată pe fosta soție

Marele interpret de muzică folclorică își amintește des de persoana pe care a pierdut-o în acel an, fosta sa soție. Adevărata iubire din viața lui Turda a fost răpusă de o boală nemiloasă, leucemia.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a vorbit despre absența ei, pe care el și copiii o simt în special când vin sărbătorile. Și anul trecut de Crăciun, dar și de Anul Nou, familia lui Turda i-a dedicat câteva momente regretatei sale neveste.

„Am pomenit-o cu toții în familie și i-am dedicat și un colind. Ce n-aș da s-o mai văd o dată! Am fost căsătorit o singură dată și soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Din păcate, a cuprins-o o boală foarte grea, leucemie, s-a îmbolnăvit în 1987. E foarte greu fără ea dar și uitarea e scrisă în legile omenești. Mi-a fost foarte greu cu copiii când ea nu a mai fost.

ADVERTISEMENT

Era foarte exigentă cu fetele, țin minte că era perfecționistă în tot ceea ce făcea. O bună gospodină, o bună mamă, își croia singură rochii, mie mi-a croșetat pulovere pe care le port și acum. Eu îi aduceam kilograme de lână colorată din America să-și croșeteze rochițe”, a povestit Gheorghe Turda pentru StarPopular.ro.

Unul din nepoții artistului, remarcat de Ovidiu Lipan Țăndărică

Turda a mai spus că sărbătorile acestei ierni le-a petrecut, ca de obicei, alături de fetele sale, ginerii și cei trei nepoți minunați pe care îi iubește ca pe ochii din cap.

ADVERTISEMENT

Folcloristul a dezvăluit că de Crăciun a făcut-o și pe Moș Crăciun, după ce a fost colindat de nepoții săi. Acesta i-a onorat cu darurile la modă în aceste vremuri, și anume le-a oferit bani nepoților.

„Cel mic, care e mare toboșar, împlinește opt ani, studiază percuția și a primit un set de tobe. Deja l-a testat și Țăndărică și a zis ca e al lui!”, a mai spus Gheorghe Turda pentru același site.

ADVERTISEMENT