Life

Gheorghe Turda face noi dezvăluiri la 6 ani de la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Gestul făcut de Cornel Galeș

Gheorghe Turda, detalii neștiute la 6 ani de la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Ce gest a făcut Cornel Galeș față de cei prezenți.
19.03.2023 | 21:07
Gheorghe Turda face noi dezvaluiri la 6 ani de la inmormantarea Ilenei Ciuculete Gestul facut de Cornel Gales
Ileana Ciuculete a murit de ciroză în 2017. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sunt șase ani de când Ileana Ciuculete a plecat din această lume, iar colegii de breaslă își amintesc și acum, în detaliu, cum a decurs înmormântarea solistei, ce avea 59 de ani. Gheorghe Turda a rememorat un gest al lui Cornel Galeș, soțul solistei, care a decedat și el, la doi ani după cântăreața de folclor.

Gheorghe Turda, amintiri de la înmormântarea Ilenei Ciuculete

Gheorghe Turda a mărturisit că i-a cărat sicriul pe umeri Ilenei Ciuculete, după ce Cornel Galeș i-a rugat, printre lacrimi, pe toți prietenii artistei să o scoată din biserică. Gheorghe Turda are doar cuvinte față de regretata interpretă răpusă de ciroză.

ADVERTISEMENT

Cântărețul duce dorul și lui Cornel Galeș, mai ales că a murit tot la o vârstă fragedă. Având în vedere că acesta s-a stins din viață la doi ani după decesul soției, Gheorghe Turda crede că le-a fost predestinat să sfârșească astfel, mai ales că au avut o relație foarte frumoasă.

”Ileana Ciuculete avea un stil aparte față de alte cântărețe din Oltenia, avea un repertoriu foarte bogat, era tare iubită, era și plătită foarte bine la petreceri. În urmă cu șase ani, când au scos-o din biserica unde a fost prohodul înmormântării lui Ileana, soțul ei, Cornel Galeș, în viață atunci, ne-a rugat, cum este obiceiul la români, să o scoatem din biserică toți prietenii ei adevărați.

ADVERTISEMENT

I-am purtat sicriul pe umeri, a fost o senzație tare ciudată, dar a fost o onoare. Apoi și Cornel Galeș s-a dus imediat după ea, a murit și el tânăr, în acel cumplit accident de mașină care a avut loc în Spania. E clar, a fost ceva predestinat. Așa a fost să fie, să moară amândoi atât de repede. Ea și Cornel au avut o relație foarte frumoasă de familie”, a declarat Gheorghe Turda pentru Playtech Știri.

Ce a declarat Ileana Ciuculete în ultimul său interviu din viață

Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 59 de ani, pe 4 martie 2017. Suferea de ciroză, iar medicii nu i-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Pe 1 decembrie 2019 avea să piară și soțul său, Cornel Galeș, într-un accident de mașină, din Spania.

ADVERTISEMENT

Cornel Galeș avea 60 de ani când a plecat din această lume. A fost înmormântat lângă cea cu care a fost căsătorit din 1992 până în 2017, la Cimitirul Străulești 2, din Capitală. Într-un ultim interviu, Ileana Ciuculete vorbea despre greutățile vieții.

”Viața este și cu greutăți, dar am știut să ies din ele zâmbind. Poate să vorbească lumea orice, nu mă interesează. Chiar dacă sufletul mi-a plâns, gurița a cântat și a râs. Nu-mi dă nimeni să mănânc”, a declarat Ileana Ciuculete într-un ultim interviu din cariera și viața sa.

ADVERTISEMENT