Life

Gheorghe Turda, noi dezvăluiri despre viața amoroasă a Elenei Merișoreanu: ”Era când cu unul, când cu altul”

Gheorghe Turda continuă seria dezvăluirilor despre viața amoroasă a faimoasei cântărețe Elena Merișoreanu. Noi detalii ies la suprafață.
01.02.2023 | 15:16
Gheorghe Turda noi dezvaluiri despre viata amoroasa a Elenei Merisoreanu Era cand cu unul cand cu altul
Gheorghe Turda, noi dezvăluiri despre viața amoroasă a Elenei Merișoreanu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu au fost buni prieteni în tinerețe și chiar și acum. Se pare însă că artistul ar fi vrut să o ceară și în căsătorie pe buna lui prietenă.

Gheorghe Turda, noi dezvăluiri despre Elena Merișoreanu

Recent, Gheorghe Turda a vorbit despre relația dintre el și Elena Merișoreanu. Atunci, cântărețul povestea că și-ar fi dorit ca lucrurile să meargă mai departe între cei doi, însă timpul nu a fost de partea lor.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Elena Merișoreanu a oferit și ea declarații în acest sens. Faimoasa cântăreață de muzică populară spunea că cei doi se înțelegeau de minune, însă artistul a fost plecat la un moment dat în străinătate, iar până s-a întors, ea deja se căsătorise cu actualul ei partener.

Acum, după declarațiile care au stârnit o adevărată vâlvă, Gheorghe Turda face noi dezvăluiri și de de înțeles cu totul altceva. Cântărețul a dezvăluit că artista este doar o colegă și că nu s-a pus problema de nuntă.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu era ”nehotărâtă”

Mai mult de atât, el a mai precizat că presa ar fi exagerat în momentul în care a scris că cei doi urmau să se căsătorească. Despre relația dintre ei de atunci, Gheorghe Turda spune că Elena Merișoreanu ar fi fost nehotărâtă.

Mai exact, cântărețul spune că aceasta nu ar fi vrut nimic serios și că ar fi fost ”când cu unul, când cu altul”, așa că nu s-a legat nimic mai mult între cei doi.

ADVERTISEMENT

”Elena Merișoreanu e colega mea și am încheiat! Mi-a fost drăguță, iubită! Nu s-a legat pentru că ea era nehotărâtă.

A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am să-i dau replici, că nu am de ce, dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul”, a mărturisit artistul, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda și-a pierdut soția în urmă cu mai bine de zece ani

Menționăm faptul că, la rândul său, Gheorghe Turda s-a căsătorit și el. Chiar Elena Merișoreanu povestea că a avut ocazia să o cunoască pe soția artistului.

Aceasta îi era colegă și regretă enorm pierderea sa. Menționăm faptul că soția lui Gheorghe Turda a încetat din viață în urmă cu ani buni, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, leucemia. 

Au urmat apoi momente grele pentru celebrul interpret de muzică populară, care acum recunoaște că lucrurile s-au mai aranjat în viața sa.

Deși îi este în continuare dificil să fie singur, Gheorghe Turda susține că a devenit mai echilibrat. ”Foarte grea a fost perioada de acomodare, după ce am rămas singur. Acum îmi e mai bine, m-am echilibrat”,  a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT