Life

Gheorghe Turda, propuneri fără perdea pentru Marcela Fota: ”Să-i pup buzele”! Video

Cântărețul Gheorghe Turda nu a ascuns pasiunea pe care o are pentru Marcela Fota și a dezvăluit, la televizor, că vrea să o sărute.
21.10.2022 | 16:03
Gheorghe Turda propuneri fara perdea pentru Marcela Fota Sai pup buzele Video
Gheorghe Turda, pasionat de frumusețea Marcelei Fota / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a fost și a rămas un cuceritor. Sensibil din cale afară la farmecele colegelor de breaslă, rapsodul nu s-a ferit să pună câteva întrebări indiscrete și să își mărturisească pasiunea ascunsă pe care o are pentru Marcela Fota, una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară.

Gheorghe Turda, show cu întrebări fără perdea, la TV. Aluzii străvezii la Marcela Fota

Cântărețul Gheorghe Turda a fost într-o formă de zile mari în timpul emisiunii Seara românească cu Georgel Nuca de la Etno TV. Înconjurat de frumuseți ale folclorului românesc, artistul a pus întrebări indiscrete celorlalți invitați ai emisiunii.

ADVERTISEMENT

Una dintre curiozitățile pe care le-a avut maestrul cu privire la domnișoarele din platou a fost legat de buzele pe care vor să le sărute. ”Care sunt cele mai frumoase plăceri? Să pupați o gură cu buze subțiri sau cu buze groase?”, era întrebarea lui Gheorghe Turda, moment care le-a amuzat pe artistele din platou.

Elena Comăneci și Maria Grecu, cele două artiste așezate lângă Gheorghe Turda s-au distrat copios pe tema întrebărilor puse de șăgalnicul artist de 74 de ani și care, de-a lungul timpului, a făcut furori printre doamne și domnișoare.

ADVERTISEMENT

Maria Grecu a intrat în jocul lui Gheorghe Turda imediat. Și, râzând, i-a replicat venerabilului cântăreț. ”Nici buze groase, nici buze subțiri. Să facem dragoste! E cea mai mare plăcere”, a spus ea. Elena Comăneci a fost și ea explicită. ”Buze subțiri, că așa are soțul meu”, a spus ea.

Gheorghe Turda însă pare că știe ce buze îi plac și că avea un plan ticluit în momentul în care a pus întrebarea despre sărutări. Și, spre surpriza tuturor celor din platou, pasiunea lui sunt buzele cunoscutei Marcela Fota.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda, pasionat de buzele Marcelei Fota

Sincer din cale afară, cântărețul Gheorghe Turda a recunoscut că e impresionat, de multă vreme, de felul în care se prezintă Marcela Fota, frumoasa vedetă din muzica populară ajunsă la 45 de ani și care pare că a descoperit secretul tinereții.

”Eu o să vă dau răspunsul (la întrebarea pusă, n. red.). Eu i-aș pupa în… nu încă o dată pentru că n-am avut acolo plăcerea, să îi pup buzele Marcelei, că are buze groase”, spune, în emisiunea Seara românească cu Georgel Nuca de la Etno TV.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota, surprinsă total de declarația pasională a lui Gheorghe Turda, a rămas fără replică, mimica ei fiind grăitoare. După câteva secunde a reușit să zâmbească. Iar Gheorghe Turda s-a repezit să își explice alegerea.

”Vreau să te iert că mi-ai plesnit fața cu părul tău. La o emisiune, la o filmare, nu am să uit toată viața. Când și-a întors fața și-n stânga, și-n dreapta, mi-a plesnit toată fața, m-a durut fața o săptămână”, a mai spus Gheorghe Turda.

Într-un final, Marcela Fota și-a regăsit umorul și i-a replicat rapsodului care tocmai își mărturisise pasiunea ascunsă pentru buzele ei. ”Maestre, înțeleg că acesta a fost motivul pentru care, când m-ați văzut, primul lucru m-ați întrebat dacă m-am tuns”, a spus Marcela Fota.

Marcela Fota și Gheorghe Turda, artiști celebri din muzica populară

Marcela Fota este una dintre cele mai iubite cântărețe din lumea muzicii populare, dar și una dintre cele mai frumoase artiste din România. Ajunsă la 45 de ani, ea reușește să impresioneze la fiecare apariție a sa în public.

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea muzicii populare, cântărețul de 74 de ani având însă și o viață personală care, întotdeauna, s-a aflat în atenția publicului, relațiile sale ținând prima pagină a ziarelor.

De altfel, despărțirea lui Gheorghe Turda de Nicoleta Voica a fost una care a provocat vâlvă, cei doi certându-se, prin intermediul presei, în repetate rânduri, ajungând să nu își mai vorbească deloc.

ADVERTISEMENT