Life

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au reîntâlnit. Ar putea fi împăcarea anului: „Nu mă poate lăsa în pace”

17.06.2020 | 22:27
Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu sau reintalnit Ar putea fi impacarea anului Nu ma poate lasa in pace
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au îngropat securea războiului, iar în ultima vreme se înțeleg tot mai bine.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, nici împreună, dar nici separat

Cei doi interpreți de muzică populară care au format un frumos cuplu, însă s-au despărțit cu surle și trâmbițe, par să fie din nou apropiați, deocamdată, doar ca prieteni.

ADVERTISEMENT

Amândoi au recunoscut că s-au văzut recent, iar Nicoleta susține că Gheorghe Turda nu știe ce vrea, că nu o lasă în pace, insinuând că încă mai există sentimente pentru ea.

Chiar dacă acum se înțeleg mai bine, muzicianul a spus că nu e vorba despre nicio împăcare, însă viața le poate rezerva multe surprize.

ADVERTISEMENT

Voicu: „Sunt convinsă că mai există sentimente”

„A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întânit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi.

Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos. Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac”, a povestit Gheorghe Turda pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă. Sunt niște probleme care au fost și nu mai sunt și gata. Am încheiat discuția”, a completat artistul.

„L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace! Pentru că eu îmi doresc să rămân la o relație civilizată, ca între doi artiști care în momentul în care se întâlnesc, să nu întoarcă capul în sens opus. Și a spus că, practic, nici el nu știe ce vrea, dar nici nu mă poate lăsa în pace. Adică nici să renunțe de tot nu ar vrea”, a spus și Nicoleta Voicu.

ADVERTISEMENT

„Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT