Life

Gheorghe Zamfir a împlinit 82 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut Nicoleta, soția cu 44 de ani mai tânără

Gheorghe Zamfir a împlinit 82 de ani, iar soția cu 44 de ani mai tânără i-a făcut o urare emoționantă. Ce a postat Nicoleta Zamfir.
08.04.2023 | 18:48
Gheorghe Zamfir a implinit 82 de ani Ce urare emotionanta ia facut Nicoleta sotia cu 44 de ani mai tanara
Ce urare a primit Gheorghe Zamfir de la soția sa, cu ocazia împlinirii vârstei de 82 de ani. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Zamfir a împlinit 82 de ani pe 6 aprilie 2023, iar soția artistului i-a transmis o urare emoționantă. Nicoleta Zamfir, care este cu 44 de ani mai tânără decât naistul, a publicat mesajul pe pagina de Facebook.

Gheorghe Zamfir a împlinit 82 de ani. Artistul are o carieră de succes

Artistul s-a năsut la 6 aprilie 1941 la Găești, în județul Dâmbovița. Pasiunea sa pentru muzică a început de la o vârstă fragedă. La doar 14 ani, tatăl său l-a înscris la Liceul de Muzică nr. 1 din București, care acum se numește Liceul de Muzică “Dinu Lipatti”, pentru a studia acordeonul.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Gheorghe Zamfir a intrat în clasa de nai a profesorului Fănică Luca. Și-a continuat studiile muzicale la Conservatorul Ciprian Porumbescu din Bucureşti. De acolo a absolvit cu o dublă specializare în pedagogie (1966) şi dirijat de cor şi orchestră (1968).

Muzicianul a fost dirijor la Ansamblul de Cântece şi Dansuri Ciocârlia din Bucureşti (1966-1970), alături de care a mers în numeroase turnee. A fondat Taraful Gheorghe Zamfir în 1970, fiind dirijor, naist şi acordeonist al acestuia.

ADVERTISEMENT

A plecat din țară în 1982 și s-a stabilit în Franța, unde a devenit cetățean francez. S-a întors în România în 1990, devenind dirijor și naist al Orchestrei de Muzică Populară Radio din Bucureşti. În perioada 2004 – 2005, a fost și profesor de nai la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

De-a lungul carierei, Gheorghe Zamfir a avut concerte în toată lumea. A semnat, de asemenea, coloana sonoră pentru unele filme celebre, cum ar fi “Once Upon a Time in America”, “Karate Kid” sau “Kill Bill”.

ADVERTISEMENT

Mesajul soției lui Gheorghe Zamfir pentru artist

La împlinirea vârstei de 82 de ani, soția artistului, Nicoleta Beca, care este cu 44 de ani mai tânără decât acesta, i-a scris o urare emoționantă pe rețelele sociale. Cei doi sunt căsătoriți din 2015.

Cântăreața i-a scris un mesaj lung partenerului ei de viață, căruia îi datorează foarte multe. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, iar artista își iubește foarte mult soțul și a ținut să-și exprime sentimentele în mesajul aniversar.

ADVERTISEMENT

“La mulţi ani, suflet minunat! Îţi doresc toată fericirea şi împlinirea de care sufletul tău cald are nevoie! Să fii mereu iubit şi apreciat pentru felul tău frumos de a fi, numai al tău.

Îţi mulţumesc din tot sufletul că mi-ai dat ocazia să te cunosc, să-ţi explorez nestingherită sufletul şi să-ţi cunosc povestea din spatele inimii. 

Eşti un om minunat, cu un suflet atât de frumos desenat, un om plin de vise şi de principii, un om plin de amintiri magice clădite numai cu oameni la fel de frumoşi ca tine, un om încărcat de seninătate şi poftă de viaţă, un om plămădit din bunătate şi frumuseţe sufletească fără margini, un om pe care viaţa l-a supus la sute de teste, dar pe care le-a trecut de fiecare dată cu capul sus, un om plin de râsete senine şi zâmbete calde, un om care pune problemele şi nevoile lui pe locul doi, un om aparent simplu, dar atât de special.

În viaţă nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături. Tu, om drag, mi-ai fost alături de atâtea ori că am pierdut numărătoarea. Mi-ai încălzit mereu sufletul cu un zâmbet senin şi o îmbrăţişare caldă, mi-ai şoptit mereu că va fi bine, că cerul meu va străluci pe veci. Cu Dumnezeu înainte”, a scris Nicoleta, soția artistului, pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Tags:
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Schimbările climatice au un rol important în agravarea precipitațiilor extreme. Ce țări vor...
Schimbările climatice au un rol important în agravarea precipitațiilor extreme. Ce țări vor fi afectate
EXCLUSIV ”Gigi Becali cel mai bun antrenor din Liga 1? E o insultă...
EXCLUSIV ”Gigi Becali cel mai bun antrenor din Liga 1? E o insultă la adresa meseriei. Are bani și-și plătește o fată care să-i danseze”. Adrian Ursea e uimit de anomaliile din fotbalul românesc
Ploaia cu grindină a tocat într-o oră recolte de milioane de lei din...
Ploaia cu grindină a tocat într-o oră recolte de milioane de lei din ţară. Zonele lovite de furtuni cu gheaţă zilele viitoare
Cum a putut pierde Irinel Columbeanu vila de la Izvorani, evaluată la 4...
Cum a putut pierde Irinel Columbeanu vila de la Izvorani, evaluată la 4 milioane de euro: A fost foarte naiv
Sofia Vergara a pozat nud la 51 de ani! 'Vei spune Dios Mio...
Sofia Vergara a pozat nud la 51 de ani! 'Vei spune Dios Mio (Dumnezeule!)' FOTO
VIN deciziile cu PENSIILE recalculate. ANUNȚUL Ministrul Muncii
VIN deciziile cu PENSIILE recalculate. ANUNȚUL Ministrul Muncii
Imagini cutremurătoare cu Patrizia și Bianca luate de viitură în Italia. Cum au...
Imagini cutremurătoare cu Patrizia și Bianca luate de viitură în Italia. Cum au încercat fetele să se salveze în ultima clipă
Miliardarii Planetei, și mai bogați. Au un secret bine păzit
Miliardarii Planetei, și mai bogați. Au un secret bine păzit
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
Liderul Duduienilor, omorât de o tăietură la gambă. Judecătorii explică de ce a...
Liderul Duduienilor, omorât de o tăietură la gambă. Judecătorii explică de ce a scăpat ucigașul „Napi” cu o pedeapsă de doar 10 ani pentru omor
Oana Roman dă de pământ cu o actriță din serialul „Lia - soția...
Oana Roman dă de pământ cu o actriță din serialul „Lia - soția soțului meu”: „Este o regulă scrisă și clară”