Fotbal intern

Necazurile se țin scai de Dinamo. Gevaro Nepomuceno s-a accidentat la meciul echipei naționale

26.03.2021 | 08:58
Necazurile se tin scai de Dinamo Gevaro Nepomuceno sa accidentat la meciul echipei nationale
ADVERTISEMENT

Gevaro Nepomuceno s-a accidentat în meciul dintreenaționale statului Curacao și cea a Sfântului Vincent și Grenadine și se adaugă pe lista fotbaliștilor dinamoviști indisponibili pentru finalul sezonului în Liga 1.

Dinamo are infirmeria plină. Nepomuceno se alătură unei liste lungi de indisponibili

Nepomuceno a fost titular în naționala statului Curacao (5-0 cu Sfântul Vincent și Grenadine), dar s-a accidentat în minutul 40 și a fost înlocuit. În acest moment nu se știe cât de gravă este accidentarea fotbalistului de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv achiziționat de Dinamo la începutul acestui an a mai avut probleme medicale în ultima perioadă, acesta acuzând constant dureri după o mai veche accidentare.

Ca și cum situația clubului nu ar fi oricum extrem de dificilă, din cauza problemelor financiare, Gigi Mulțescu va trebui să improvizeze în ultimele meciuri din sezonul regulat al Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Pe lână jucătorii accidentați, sau nerecuperați, au mai apărut și 4 cazuri de COVID-19 în lotul ”câinilor”, toți titulari, la care se adaugă și doi membri ai staff-ului (2 maseuri).

Astfel, pentru amicalul de gală cu Dinamo Kiev, din lotul lui Gigi Mulțescu nu fac parte Ante Puljic, Paul Anton, Steliano Filip și Adam Nemec. Ionuț Șerban a fost și el operat de curând și va fi indisponibil o lungă perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

Dinamo are un final de sezon de coșmar

Accidentările jucătorilor îngreunează și mai mult misiunea tehnicianului Gigi Mulțescu pentru acest final de sezon regulat în prima ligă a României. ”Câinii” vor juca în ultimele două etape cu CFR Cluj, în deplasare, și cu Academica Clinceni, acasă.

Ambele meciuri sunt complicate și, cel mai probabil, vor încurca și mai mult calculele roș-albilor, care sunt mai aproape de retrogradare ca oricând.

ADVERTISEMENT

Până să-și recupereze jucătorii indisponibili, Dinamo București va disputa un amical de lux, la Kiev, cu echipa pregătită de Mircea Lucescu. Meciul este programat sâmbătă, 27 martie, ora 17:00.

ADVERTISEMENT